Twist Fate Challenge

410 34 28
                                    


Γεια σε όλους!

Αυτή την φορά έχουμε να ανακοινώσουμε έναν διαγωνισμό που διοργανώνει το ίδιο το Wattpad σε συνεργασία με την DevianArt...

Μπορείτε να δείτε το κείμενο του διαγωνισμού στο βιβλίο που υπάρχει σε αυτό το προφίλ twistfatechallenge .

Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα διαγωνισμό όπου όσοι θέλουν να πάρουν μέρος πρέπει να γράψουν μία ιστορία μέχρι 2500 λέξεις στην οποία να χρησιμοποιήσουν έναν χαρακτήρα από ήδη υπάρχον βιβλίο, ταινία ή σειρά και να του αλλάξουν την μοίρα!

Για παράδειγμα : αν κάποιος διαλέξει να πει μία ιστορία με πρωταγωνιστή τον Χάρι Πότερ θα μπορούσε να τον κάνει Θανατοφάγο... ή κακό τέλος πάντων. Η ιδέα πίσω από αυτόν τον διαγωνισμό είναι να δείξουμε ότι κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες οποιοσδήποτε ήρωας θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάποιον πολύ κακό ή οποιοσδήποτε κακός θα μπορούσε να γίνει ήρωας.

Οι νικητές θα κερδίσουν έκδοση της ιστορίας τους σε συλλογή η οποία θα διανεμηθεί σε όλες τις δημόσιες βιβλιοθήκες της Αμερικής και του Καναδά!!!

Το Wattpad θα επιλέξει 40 συμμετοχές και η DevianArt(Θέλει κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτό;;) θα επιλέξει 60 συμμετοχές και όλες αυτές τις συνολικά 100 συμμετοχές θα κρίνουν οι παρακάτω :

Antero Garcia

Lauren Kate

Brian Kesinger

Sara Ryan

Προθεσμία συμμετοχής είναι ορίστηκε η Τετάρτη 6 Απριλίου και μπορούν να πάρουν μέρος άτομα από 13 - 17 ετών και μόνο στα Αγγλικά!

Για αυτό τον λόγο η ομάδα των GreekWattys σκέφτηκε να διεξάγει τον ίδιο ακριβώς διαγωνισμό στα Ελληνικά και έπειτα να μεταφράσει τις ιστορίες που θα προκριθούν ώστε να μπορέσουν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό του Wattpad!!!

Πώς σας φαίνεται αυτό σας ιδέα???

Για να γίνει όμως αυτό θα χρειαστούμε οπωσδήποτε την δική σας βοήθεια!

Χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλους 2 κριτές που να γνωρίζουν Αγγλικά ώστε να μας βοηθήσουν και στην μετάφραση των νικητών!

Προς το παρόν μπορείτε να αρχίσετε να γράφετε και να δημοσιεύετε τις ιστορίες σας με tag #MGWFate αλλά αν δεν βρούμε κι άλλους κριτές δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε αυτόν τον διαγωνισμό...

Περιμένουμε τα σχόλια σας και όποιος θέλει να βοηθήσει ας μας στείλει προσωπικό μήνυμα!

Mην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στο blog (http://vivliofagosas.blogspot.gr/2016/03/twist-fate-challenge.html) που γράφουμε πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με το Wattpad για να μαθαίνετε τα πάντα έγκαιρα!

ΑνακοινώσειςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα