Unu - Primul pas

1K 86 9

- Bună, eu sunt Paul, Paul Koszlov, sunt aici să vă dau clasă la toți, spuse mica pramatie zâmbind, agresiv chiar.

- Să crăpi tu și nu glumești? replică dur șatenul.

- Nu. Nu mă crezi? îl intimidă cu privirile.

- Schimbă-te și treci pe teren, îl bruscă căpitanul.

Băieții luară o pauză de apă și de odihnă, care de obicei ținea cinci minute. Așezați pe o bancă toți îl priveau pe noul venit cum se schimbă. În văzul tuturor. Austin părea a fi scos din minți de gesturile copilului.

- Există vestiar! exclamă el nervos.

- Nu sunt pudic, chicoti satisfăcut blondinul.

-Dar nesimțit ești, interveni cel mai mare jucător al echipei.

Băieții șușoteau. Fiecare voia să se bage, să se certe, era chiar o zi aglomerată și neliniștită. Îngrozit de situație Austin își băgă mâinile în părul bogat vrând să tragă cu cruzime de el.

- Calmează-te prietene, îi atinse cineva umărul.

- Tom, Slavă Cerului! Mă bucur că ești aici, îl bătu pe umăr amicul său.

- Cum să nu fiu? Ce e cu toată agitația asta? privi către Paul, mai exact toate privirile erau ațintite asupra lui.

Răspunsul lui Austin fu furat de un sărut. Majoretele treceau pe acolo, iar Phoebe a decis să îi fure un prim sărut de dimineață. Pe lângă echipa de lacrosse a școlii, mai erau și majoretele. Care se trezeau la fel de dimineață să exerseze noi dansuri și coregrafi ca să își poată susține echipa mult iubită.

Austin îi răspunse sărutului, dar nu foarte doritor. Îi zâmbi și o lăsă să se depărteze pentru a-și  continua antrenamentul, care deja începuse prost. Parcă era în transă privindu-i trupul zvelt al noului coechipier. Își făcea vagi griji cum că blondinul ar putea fi mai bun ca el. Fu trezit din nou de Tom, care deja își pierduse răbdarea.

- Deci? Îmi răspunzi? bătu acesta din picior, singurul picior care nu îi era în ghips.

- O da, iartă-mă, se scuză el puțin absent.

Zăbovi căteva clipe să își amintească întrebarea prietenului.

- A apărut tipul ăsta nou, înlocuitorul tău. E aici de jumătate de oră și deja toți jucătorii sunt lângă el, îl aclamă chiar. Asta se datorează miilor de premii, diplome și medalii care le-a obținut în țara sa natală, Rusia.

- Și te cam simți amenințat de el, râse Tom zgomotos.

- Ba nu! continuă puțin intrigat.

- Aș putea să jur că te atrage băiatul. De obicei nu dai atenție nimănui, el face o excepție? ridică puternic ambele sprâncene.

- Ai înnebunit? Nu mă atrage nimeni! se enervă de data aceasta.

-Păi atunci Phoebe? Ea nu te atrage? râse Tom marcând un moment jenant pentru tânărul căpitan.

- Mă lași? Mereu mă bagi în ceață, plecă aparent supărat.

Paul deja îi cucerise pe toți colegii lui. Toți îl priveau, se înghesuiau să vorbească cu el și să îi ceară sfaturi. Un lucru care l-a determinat pe Austin să zbiere a fost momentul în care a văzut că și majoretele stau la coadă să facă poză cu el, sau să îi sărute obrazul. Era vreun star și nu știa el?

Tot ce știa era că se simțea amenințat acum. El era regele liceului și datorită zodiei, leu, știa să se comporte exemplar ca unul.

- Spargeți turma, acum! strigă el dur.

Toți executară, acum erau pe teren, făceau ture. Știau deja ce să facă și cum să facă să nu îl superepe ”rege”. Doar Paul mai rămase în picioare în fața lui.

- Eu ce trebuie să fac? scăpă el de tricou.

Acum Austin chiar era pornit, se uita insistent la abdomenul bine lucrat al băiatului care îi stătea în fața ochilor. Era furat de priveliște. Cu un zâmbet șarmant și-a înlăturat rapid tricoul. Toate privirile majoretelor s-au întors spre el. Toate majoretele au început să exclame, cântau ceva pentru el.

” Austin, Austin, Austin! Mâinile sus! Trece vedeta, trebuie să fi supus! ”

Se simțea bine în aplauzele și aclamările fetelor. Fericirea îi ședea pe buze, iar chipul trăgea spre unul satisfăcut.

- Haideți băieți! Tricourile jos, a lăsat el un ordin pentru toată echipa.

Când adoleșcenți au scăpat de tricouri fetele au rămas mai mult decât surprinse. Phoebe, șefa majoretelor le-a făcut un semn la toate iar ele au scăpat de tricouri. Acum toate erau în bustiere sportive. Căldura de afară se manifesta și pe corpurile lor, transpirau. Dansau și ridicau multe priviri, sau poate nu doar priviri.

Jocul a început. Mutau mingea de la unul la altul. Micuța minge de cauciuc a ajuns în plasa lui Austin care acum voia să marcheze un gol.

Dar, mare i-a fost mirarea când s-a trezit pe jos cu cineva peste el. Nu îl putea recunoaște de cască, dar când s-a uitat atent la ochii persoanei și-a dat seama că este el, Paul.

- Mă enervezi deja! răcni Austin nervos.

- Șhhh, se apropie Paul de el el și îl privi în ochi.

Nu se putea mișca. Parcă era înpietrit, înghețat. Privirea senzuală a rusului îl făcu să ofteze, dar oftase de plăcere. Pentru că mâna blondului era acum în pantalonii lui.

Majoretele priveau nedumerite. Atingerile pasionale ale lui Paul erau învinse de orgoliul lui Austin.

- Ce naiba faci? se ridică el, cu toate că mai voia să stea un minuțel.

Paul îi zâmbi și trecu mai departe. Nu îl băgă în seamă  iar asta îl scoase din minți pe Austin. Ridică brațul și își privi ceasul. Arăta 06:49, semn că trebuia să meargă la dușuri și să se pregătească de ore.

- Toată lumea la dușuri, haideți sconcșilor, pufni băiatul într-un râs batjocoritor.

Phoebe îl privi puțin îngrijorată. Ar fi trebuit să treacă și pe la ea înainte de duș, cum făcea de obicei. Ceva se schimbase în dimineața asta iar ea observă. Încercă să treacă cu vederea și plecă spre vestiarul fetelor luând cu ea echipa.

Paul ajunse mai târziu la duș. Acum toți îl priveau, se simțea rușinat pentru că obrajii începură să îi ardă și să capete o nuanță de roșu. Trupul lui făurit bine de propria-i mamă strălucea sub picurii grei de apă. Întinse mâna după săpun și observă că îi lipsește săpunul.

Nici bine nu apucă să ceară unul că primi îndată unul, cu miros îmbietor de boabe de cafea. Îl duse la nas, apoi la gură și mai că voia să îl muște, dar se abținu. Își masă elegant corpul și îi înapoie săpunul.

- Mulțumesc Austin, replică senzual blondul.

- Mda, cu plăcere, i-o întoarse nepăsător.

Blondul îi cocea ceva lui Austin. Ori se îndrăgostise cu adevărat, ori voia să îl dea jos de pe tron. Să ajungă la el trebuia să parcugă mulți pași. Iar unul important era, să scape de iubita lui Phoebe, una din divele liceului.

- Știu că pot! termină Paul și ieși din baie lăsându-i pe toți cu gura căscată.

P.S: În poză e Austin. Să nu ziceți că doar Paul e bun.

IntrusulCitește această povestire GRATUIT!