"Kavga"

2.8K 110 10
                                    

Defne'den:

Sabah uyandığımda başım fena halde ağrıyordu. Yüzümü çevirdiyimde Ömer yanımda uyuyordu. Biraz onu izlemeye karar verdim. Uyuyorken bile insan bu kadar tatlı, seksi olurmu, yaa. Yatağımdan kalkdım banyoya gidip bir duş aldım. Su vücuduma aktığında rahatlıyordum. Banyodan çıkmadan önce bornozumu giydim. Banyodan çıkıp odaya girdiğimde Ömer uyanmışdı. Beni gördüyünde baştan süzdü. Bende gülümsedim. Ömer yatakdan kalkıp yanıma geldi.
Ö: Günaydın.dedi.
D: Günaydın, sen ne zaman uyandın?
Ö:Az önce.
D: Hmm tamam peki. Dedim ve yanından geçip gitmek istediyimde beni bırakmadı. Beni kendine çekti ve birden öpmeye başladı. Bende karşılık verdim. Elimi sırtına koyduğumda sırtı hiç olmadığı kadar sıcaktı. Onu çok özlemişdim.

Ömer'den:

Defneyi bornozla gördüğümde alev bütün vücudumu esareti altına aldı. Onun o beyaz tenini çok özlemiştim. Daha fazla dayanamadım kendimi onun dudaklarına bıraktım. Kendime engel olamıyordum. Resmen vücudum alev-alev yanıyordu. Şu anda en çok istediğim Defnenin vücuduna dokunmak onun sıcak tenine dokunmak istiyordum hemde fazlasıyla.

Defne'den:

Ömer beni kucağına aldı ve yatağa apardı. Resmen onun dokunuşları beni deli ediyordu. Beni yatağa uzatdı ve üstüme çıktı. Üstüme çıktığında ağırlığını üzerime koymadı. Dudaklarımdan öpuyordu. Daha doğrusu emiyordu. O benim alt dudağımı emerken bende onun üst dudağını emiyordum. Kendimden geçmiştim resmen. Ömer elini benim bacaklarıma götürdü. Ve okşamaya başladı. Ömer bornozumu çıkartmak istiyordu. Ben izin vermedim çünkü aklıma hamile olduğum geldi. Ömeri itmeye çalıştım ama başaramadım. Tekrar itmeye çalıştım ama yene başaramadım. Bu sefer kafamı geriye doğru çektım. Ömer dayandı ve gözlerimin içine baktı. Ömere bakıp şirince gülümsedim ve "Aşkım ben hamileyim olmaz yani..." dedim. Oda kafasını anladım derecesinde salladı ve yatakdan kalkıp banyoya gitti.
Bende iç çamaşırlarımı giydim sonra siyah bir pantolon ve mavi bir gömlek giydim. Saçımı sade bir fön çektim. Ve salona geldim mutfağa gidip kahvaltı hazırlamaya başladım. Bir az sonra Ömer geldi ve kahvaltı yapmaya başladık.
Ö: Canım, Öykü aradı kahvaltıdan sonra tekrar gitmemiz gerek.
D: Tamam sevgilim. Ha şey ben sana o gün sorucaktım ama unuttum. Sen Öyküyle nerden tanışıyorsunuz?
Ö: O benim en yakın arkadaşım. Çoçukluk arkadaşım yani.
D: Bekarmı?
Ö: Hayır nişanlı, nişanlısı Şuan amerikada iş için amerikaya
gitdi.
D: ha tamam. Ama sen yinede ona çok yüz verme. Ona bakan gözlerini oyarım senin.
Ö: Hahaa tamam sevgilim ben senden başkasına bakarmıyım hiç.
D: Bakamazsın zaten, sevgilim çıkalımmı?
Ö:çıkalım sevgilim çıkalım.

....

Odasının kapısını tıklatıp Öykü hanımın odasına girdik. Masadan kalkıp bize taraf gelmeye başladı. Elini uzatıp benimle görüşdü. Ömeride kucaklayıp yanağından öptü. Ohaa lan şuan sinirden dişlerimi sıkıyordum.
Öykü hanım konuşmaya başladı.
Ö: Hadi küçük bebeyi müayyene edelim.
D: tamam.
Beni bir yatağa uzattı sonra karnımı açıp soğuk jeli karnıma sürtdü. Sonra ulturuson cihazıyla karnıma taraf getirdi. Bir kaç dakika sonra bebeğimin kalp atış seslerini duymaya başladım. Allahım bu o kadar güzel bir hisstiki. Sevincimden ağlamaya başladım. Ömerde benim yanımdaydı ona baktığımda gözleri dolmuştu. Gözlerinde çok farklı duygu vardı.
20 dakikadan sonra Öykü hanımın odasındaydık. Öykü hanım ilk öncelikle sıkıntılı nefes verdi sonra konuşmaya başladı.
Öy: Defne bebeğiniz iyi ama..
D:ama ne?
Öy: bebeyin düşme riski var. Yani bebeyin düşme riski çok.
D: Na-nasıl yani.
Artık nefes alamıyordum. Sanki dünya etrafımda dönmeye başladı. Ömere baktığımda kafasını iki elin arasına sokmuştu.

.....

Eve geldiğimde salonda kanepede oturdum. Bugün şirkete gitmek istememiştim. Ömerde beni arabada öpüb beni eve bırakmıştı. Gidip kendime bir kahve yaptım. Masada oturup düşünmeye başladım.

Ömer'den:

Bunu duyduğumda sanki nefesim kesildi, nasıl olabilirki bebeyin düşme riski... ne bileyim bu duygu o kadar kötü bir duygu ki anlatamam. Defneyi eve bıraktıkdan sonra şirkete geçtim. Masada oturup biraz çizim yapmaya başladım.
Zaten dün Defne iyi değildi. Neden bana haber vermeden şirketden çıkmıştı ki? Ortada bir şeyler dönüyor. Bunu hiss ediyordum. Defne hamile diye üstüne fazla gitmek istemiyorum....
Ama bügün onunla konuşucam. Kafamı kaldırıp saata baktığımda artık eve gitmeliydim. Eve gidip anahtarla kapıyı açtım Defne salonda oturmuşdu. Yanına gidip dudağına bir öpücük bıraktım.
Yüzüne baktım ve konuşmaya başladım.
Ö: Defne dün niye eve geç geldin? Seni merak ettim.
D: sadece biraz hava almak istedim.
Ö: Eminmisin?
D: Ömer sen ne demek istiyorsun?
Ö: Defne ortada bir şeyler var. Bunu hiss ediyorum. Hadi anlat istersen
D:ÖMER YETER. BANA HESAP SORAMAZSIN.
Ö:Ben senin kocanım Defne, ben senin arkadaşın değilim, Kocanım.
D:ÖMER ARTIK YETER TAMMAMI YETER . ARTIK NEFES ALAMIYORUM SIKILDIM BU HAYATDAN SIKILDIM.
Ö:NEDEN DERDİNİ BENİMLE BÖLÜŞMÜYORSUN. NEDEN BANA ANLATMIYORSUN. DEFNE, SENİN DERDİN NE?

Artık kavga ediyorduk, bende kendime göre haklıydım.
Defnenin gözleri dolmuştu. Sinirliyken çok güzel görünüyordu.
Defne gözlerimin içine bakıp "Benim derdim sensin Ömer" dedi ne benmiyim? Anlamıyorum artık yaa anlamıyorum gerçekten anlamıyorum.Sinirle onun gözlerine baktım.
Hiç bir şey demeden evden çıktım.

........................................,..,,..........Bölümün sonu..............................

Soru.
Sizce bundan sonra neler olucak?

EVLİLİK OYUNU(DefÖm)(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin