WELCOME BACK!

318 13 43
                                    

Yay, je bent er nog en je leest nog EN JE WILT MEER WETEN VAN DAN EN MEGHAN YAS!

Throwback? Here ya go:
Meghan kwam toen ze TABINOF ophaalde Dan tegen op straat, die bij haar introk in haar appartement in Seattle tot hij terug kon naar Londen. Samen begon een vriendschap op te bloeien en Meghan voelde zich eindelijk op haar plaats, maar helaas kwam daar een einde aan en moest hij terug naar Londen.

Het contact verzwakte tot grote spijt van Meghan al snel en probeert ze haar nieuwe leventje weer op te pakken, wat erg goed lukt. Als het contact op zijn slechts is krijgt Meghan opeens een berichtje van Phil met de vraag of ze naar Londen wil komen voor Dan's verjaardag. Al snel zegt ze ja en het duurt niet lang voor ze in het vliegtuig naar Dan zit.

Ze verblijft twee nachten bij Joe en Caspar tot Dan's verjaardag. Ze is erg zenuwachtig en bang dat Dan niet blij is dat ze er is. Als Dan haar ziet is hij in tegenstelling juist superblij en het plan is dat ze nog een tijd bij Dan en Phil in Londen verblijft.

En dat is waar dit verhaal begint...

HET LIJKT WEL EEN FREAKING NEW SEASON OP EEN SERIE OFSO OH GOD

Ik heb lang nagedacht over de titel en uiteindelijk werd het dit. Serieus, ik heb echt lang nagedacht. Ik deed het samen met vriendinnen en er kwamen dingen uit als 50 Shades of Brown of The face that fell in love with another face. Soms vraag ik me af met welke mensen ik omga...

ANYWAY DE TITEL IS ER EN DE COVER OOK! Oh ja, wat vind je van de cover? Kinda cool isn't it? Ik vind hem best goed gelukt, al kan het beter. Ik wou het meisje eigenlijk doorzichtig maar dat ging niet helemaal :/

Dus.... het begin van het nieuwe boek! EXCITED! Let's staaaaaaart!

TOEDELSSSSSSSS

Lost Girl - Dan HowellWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu