YENİ DOST

3.2K 156 6
                                    

Artan oylarım ve okuyucularım beni gerçekten çok mutlu ediyor bunu anlatmaya kelimeler yetmez. Hepiniz dileğiniz hayatları yaşarsınız umarım. Yüzünüzden gülümseme eksik olmasın, sizleri seviyorum.

Güzel bir bölüm sizleri bekliyor ve lütfen yapıp yapmam gerekenleri bana yorumla bildirin çünkü bu hikayeyi ne kadar ben yazsam da sizin düşüncelerinizle bir şeyler yapmayı da isterim.

Unutmadan yeni arkadaşımız Görkem Armani Özdenli (Bradlay James) ile tanışın kendisi benim sevdiğim bir karakter iki dizisini de izledim. Neyse çok konuşmadan bölüme geçelim.

İyi okumalar

ÖMÜR'DEN

Çıkmazın içinde sürüklenmek nedir? Bilinmeyenin peşinde koşmak ya da bizim için görünmeyenin peşinden koşmak. Sadece normal ve güzel bir hayat istemiştik. Sanki ikimizde mutlu olmamak üzere lanetmiş gibiyiz; geçmişiz de olan kötü olaylardan sonra şimdi birde gizemli psikopatımız oldu.

Filmlere konu olan bu psikopatlık neden gelip bizi buldu anlamıyorum peşimizde gezen bir kara büyü varmış gibi en güzel anımızda siyah bulutlarını üstümüze bırakıyor tıpkı şu an olduğu gibi ikimizi içinde hapis ediyor. Kaçmak istemiyoruz çünkü en azından yan yanayız ama beraber boğulmaktan da korkuyoruz. 

Tuna telefonu yüzüme kapattıktan hemen sonra Çağın telefonumu elimden aldı sonra beni odasına kilitleyip ortadan kayıp oldu. Ve bu yapmasının üstünden duvardaki saate baktım evet on beş dakika geçmiş.

"Offf!" çalışması masasındaki sandalyede bir tur daha döndüm. Biraz fazla dönmüş olacağım ki başım dönmeye başladı. Başımı masaya koyduğum sırada duymak istediğim sesi duydum; kilit sesi.

Sandalyeden fırlayarak kalktım "Sonunda geldin." yüzüme bakmadan boynundaki kravatı çıkartıp kanepeye fırlattı. Yanına ulaştığımda birden beni kendine çekip sarıldı. Belimi sert bir şekilde sıkarken "Eğer herhangi bir şekilde korktuğunu duyarsam, hissedersem ya da bana söylemek cesaretinde bulunursan ki bunu asla yapmayacaksın seni kendi ellerimle şu masallardaki gibi kuleye hapis ederim." tenime değen nefesi ateş gibi yaktı. Davranışları hiç bu kadar tedirgin edici olmamıştı. Derin bir nefes almaya çalıştığımda zorlandığım için "Nefesimi kesiyorsun Işıkhan." diyerek meseleyi dalgaya vurdum.

Kollarını biraz gevşetirken dudaklarını şakağıma bastırıp "Anladın mı?" diye vurgu yaptığında başımı sallayıp "Korkmuyorum Süpermen gibi sevgilim var neden korkacağım. Alt tarafı gizemli bir adamdan telefon aldım da işte burada bir sıkıntı  var." başımı kaldırıp yüzlerimizi aynı hizaya getirdim.

"Neymiş o sıkıntı asi avukat?"

"Bak korkmuyorum sadece numaram." ellerini kollarıma çıkarıp okşadı.

"Dinliyorum hayatım."

"Numaram emniyet ile bağlantılı bir yerden alınmıştı Çağın hatta Barkın bu işi çok gizli yapmıştı."

"Bu konuda sana ne diyebilirim bilmiyorum güç, para, tehdit numaranı bir çok şekilde alabilirler ancak merak ettiğim diğer nokta bu değil neden numaranı bu kadar gizli aldığın bana anlatmadığın neler var çok merak ettim doğrusu." bunları söyledikten hemen sonra beni kanepeye doğru sürüklemeye başladı. Mecburen arkasından gittim koltuğa oturduk.

Ellerimi önümde birleştirip hemen çözüldüm çünkü başımızda o kadar bela varken birde bu saçmalıkla uğraşamayız.

"Ben bir avukatım hatta rahatlayacaksan bu aldığım ilk tehdit değil."

Çağın gamzesini gösteren bir gülümsemeyle "Onlardan biride benim Ömür hatırlarsan."düşünürmüş gibi yaptım.

"Imm,  maalesef beynim ihtiyacım olmayan her anıyı silmekten çok başarılı. Her neyse işte davalı müşterilerimden biri geçen sene benimle çok uğraştı defalarca tehdit etti, evime geldi, eski sekreterimi yaraladı sonunda yakalandı ve hapse atıldı. " 

AŞKIN GÖRÜNMEYEN YÜZÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin