hoofdstuk 4

454 26 18
                                    

Omdat ik vandaag ziek ben, een hoofdstukje

Melody,

Vandaag wordt ik alleen wakker in bed omdat Sett thuis sliep.

Hij komt ons wel ophalen gelukkig.

Ik pak snel wat kleren en ga douchen.

Het was best fijn gisteren.

'Mel ik rij niet mee, ben eerste iur vrij' hoor ik Myck roepen. 'Oke' roep ik terug en zet de douche aan. Ik spring er zowat onder.

De bel schalt door het huis en ik pak mijn jas en schoenen.

'Doei mam, pap' schreeuw ik en open de deur. Ik was al van plan om Sett een kus te geven maar er is geen Sett...

Stefano staat voor mijn neus. 'Wat moet je nou weer' en sluit de deur. Ik ga op straat staan en wacht op Sett.

'Rij lekker met mij mee want Sett heeft het nogal druk' grinnekt hij. Ik kijk het raar aan en ga op de stoeprand zitten.

'Kijk zelf maar' en hij laat me een foto zien.

Sett en Eline zijn aan het zoenen.

Mijn hart breekt in duizend stukjes.

Een traan loopt over mijn wang en hij komt naast me zitten en neemt me in zijn armen.

Dit is de eerste keer dat ik hem toelaat.

En ook de laatste.

Hij tilt me op en zet me op de bijrijdersstoel. Hij pakt mijn tas en stapt zelf ook in.

Hij kijkt grijnzend voor zich uit.

Dit heeft hij volgensmij gepland. Hij heeft geen enkele medelijden met mij. Heeft hij sowieso niet maar dit is wel erg.

'Stop even' zeg ik. En hij zet de auto stil. Ik stap uit en hij komt automatisch ook uit de auto gestapt. Hij loopt naar mij toe en komt voor me staan.

Ik bijt op mijn onderlip en hij buigt naar mij toe. Zodra zijn gezicht 10 cm van het mijne hef ik mijn hand op en de pets weerklinkt door de huizen heen.

Snel pak ik mijn tas en loop weg.

Zodra ik na 20 minuutjes snel lopen op school ben komt Sett gehaast naar me toe.

'Ik heb Eline niet gezoend, ze drukt haar lippen op de mijne en ik duwde haar weg maar Stefano had een foto gemaakt. Maar was al weg gescheurd dus kon ik niks doen' zegt hij snel en overstuur.

Ik druk mijn lippen op de zijne en hij slaat zijn armen om mijn middel heen.

'Ben je niet boos?' Ik schud mijn hoofd.

'Ik wist dat hij iets achter hield en hij wou mij zoenen maar ik heb hem een klap verkocht' zeg ik trots. Hij glimlacht 'echt?' Ik knik en wijs achter hem. Aangezien hij net komt aanlopen.
'Ik ben trost op je' fluistert hij en drukt zijn lippen op de mijne. Hij laat me los en Stefano kijkt met open mond naar ons. Ik glimlach en loop met Sett hand in hand de school binnen. We hebben nog 2 minuten voordat de bel gaat dus we moeten opschieten.

Snel stop ik mijn jas in mijn kluisje en we rennen naar ons lokaal L123 engels. We zijn net binnen en dan gaat de bel.

Er is alleen nog maar plek naast Eline en Stefano. Ik kijk Sett aan en hij loopt naar Stefano toe en gaat naast hem zitten en ik loop naar Eline toe. Ik hoor hoe ze verslagen zucht en Stefano onderuit gezakt gaat zitten.

Ik grinnek en begin met het maken van de opdrachten.

'Ik heb nog niet gezegt dat je met de opdrachten mocht beginnen' zeikt meneer Trevor. Ik rol met mijn ogen en leg toch maar mijn pen neer. Hij begint zijn gehele uitleg over de bijwoorden en de bijvoegelijke naamwoorden.

'Tot volgende week' zegt hij en begint alles van het bord te vegen. Sett komt weer naar me toe gelopen en slaat zijn arm om mijn middel heen.

'Op naar wiskunde' lacht hij en duwt me lichtjes vooruit. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en hij legt zijn hand op mijn heup. Hopelijk worden het niet nog meer saaie lessen vandaag. Want engels was wel ultermate saai.

We nemen achterin plaats en ik leg mijn benen op Sett zijn schoot.

'Melody wil je asjeblieft je benen van Sett zijn schoot afhalen' vraagt onze wiskunde leraar. Ik zucht maar haal toch maar mijn benen van zijn schoot. Ik heb geen zin om na te blijven. Want dat doet hij nog al snel.

Hij is jong, knap, gespierd en erg streng... ja ik zeg het letterlijk. Hij is knap, niet zo knap als Sett natuurlijk want hij is mijn vriendje.

Ik voel een por in mijn zij en ik kijk op zij. Sett knikt naar voren en ik kijk recht ik de nog best wel boze ogen van meneer Laurens.

'Eruit en na school 2 uurtje nablijven' zegt hij en wijst naar de deur. Ik pak snel mijn spullen en loop het lokaal uit.

Ik ga aan het tafeltje zitten en begin maar mijn huiswerk te maken.

Twee armen wikkelen zich om mijn schouders heen en ik draai me geschrokken om. Stefano staat achter me.

'Wat moet je?' Vraagt ik verbaasd maar ook met een tikkeltje angst. 'Ik wil je' kreunt hij en ik val bijna achterover maar hij pakt me beet. Hij duwt me tegen de muur aan en zijn ogen boren zich in de mijne. Zijn hand legt hij op kaak en zijn duim streelt lang mijn lippen en mijn kin. Zijn gezicht komt dichter bij.

'Sett!!' Schreeuw ik hard en hij wordt na een paar seconden aan de kant gebeukt door Sett. Ik ren naar Sett toe en hij slaat beschermend zijn armen om mij heen.

'Waag het om haar nog eens aan te raken!' schreeuwt Sett woedend naar Stefano. Ik heb me in zijn shirt verborgen en hij aait me rustgevend over de rug. Stefano mokt wat en loopt daarna het schoolgebouw uit.

'Gaat het liefje?' Ik knik en hij tilt mijn hoofd omhoog zodat ik hem aan kan kijken. Zijn duimen vegen mijn tranen weg en hij drukt een kus op mijn voorhoofd.

'Kom de les maar weer in zolang je maar op let' zegt Meneer Laurens en loopt het lokaal weer in met Sett die troostend over mijn rug wrijft.

Wat een klootzak is die Stefano zeg.

Young Vampire Love Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu