Capitolul 2

13.4K 493 119
                                    

-Frate ce servitoare ai.Nu e cumva tocilara aia?nu imi lasi o noaptea cu ea?

Cand am auzit asta am facut ochii mari si am intrat in bucatarie.

-Doamne,nu te vei atinge in viata ta de mine.Si nu sunt servitoarea,sunt sora lui.Tip eu la el.

Aiden sa ridicat de la masa si mi-a dat o palma de toata frumusetea de am cazut pe jos.

-Tarfa ce esti,stii ca nu voiam sa stie.Scuipa Aiden spre mine.

Eu ma ridic si ma uit el cu lacrimi in ochii.El sa uita la mine si isi schimba fata in una mirata cand isi da seama ce a facut.

-Sky eu...

-Nici un Sky..m-am saturat,am plecat.

-Ce tu nu pleci nicaieri!tipa si ma prinde de mana.

-Stai linistit,ma voi intoarce...nu ca ti-ar pasa.spun mai incet a doua parte dar se pare ca aude.

Nu mai apuca sa zica nimic ca m-am dus in camera.Ma gandeam sa fac box,doar asa imi treceau nervii.Mi-am luat niste pantaloni de trening trei sferturi cu o bluza de trening mov si o bustiera neagra.Am iesit din camera si m-am dus spre usa de la intrare.Fratele meu si cu Ryan stateau si se uitau la meci.Am incercat sa trec neobservata insa mi-au cazut cheile de la masina.Da am masina,defapt masini,de la curse,eu sunt Demonul de la curse,pentru ca nu am pierdut niciodata una.In fine sa ne intoarcem la oile noastre.

-Unde te duci?

-Ce te intereseaza, oricum ma voi intoarce, doar vreau sa ma linistesc si inca sunt suparata pe tine.

-Ohh..

-Paaa.spun si plec imediat fara sa ii mai ascult.

Cand am ajuns la sala de box am luat o sticla cu apa si m-am dus la un sac.Nici nu m-am mai deranjat sa imi iau manusi.Mi-am pus castile in urechi si am inceput sa dau si sa ma eliberez de toata frustrarea.Nu ma interesa ca mainile mele sangerau eu doar dadeam si dadeam.

-Hei, opreste-te, te ranesti!

-Tu cine mai esti...auzi nici nu ma intereseaza doar lasa-ma.

Spun si plec de acolo fara sa il mai ascult.Cand am ajuns acasa am mers tiptil pe scari.Dar cand am intrat in camera mea am dat de doi maimutoi care se uitau pe laptopul meu la un film.

-Alo maimutelor cine v-a lasat la mine in camera, in patul meu si la laptopul meu?

-Aaa....

-Stiti ceva nici nu ma intereseaza.Spun si plec la baie.

Iau trusa de prim ajutor si incep sa imi dezinfectez ranile.Aud usa deschizandu-se dar nu bag in seama si imi continui treaba.Simt cum cineva imi pune mana pe umar, ma intorc si il vad pe Aiden.

-Ce vrei?!ii spun eu rece.

-Ce ai facut la maini?

-Iti pasa?

-Logic ca imi pasa,esti sora mea.

-Parca eram servitoarea ta.

-Da pentru asta, am vrut sa iti spun ca imi pare rau, si promit ca voi face ceva in legatura cu asta.

-Bine, oricum esti fratele meu nu pot sta suparata pe tine.Spun si il imbratisez lung.

El pleaca din baie si eu imi bandajez ranile si ma duc in camera.Ei inca se uitau la film pe laptop chiar daca plasma era in fata lor.Idioti.M-am dus in bucatarie si am facut doua boluri cu floricele apoi m-am dus la mine in camera.Am pus bolurile pe birou si am luat laptopul din bratele baietilor.Ei ma injurau si imi spuneau ca de ce nu ii las sa se uite la fast and furios 7.Eu doar am conectat laptopul la plasma ,am luat bolurile si m-am asezat intre cei doi in pat uitandu-ma linistita la film.Ei s-au conformat si au inceput sa se uite linistiti la film.Usor usor am cazut in lumea viselor.

**********

Ma trezesc si ma uit in jur...omg...floricele peste tot, baietii pe jos unu peste altu, pernele aruncate la mama dracu.O sa am ceva de curtat aici.

-Trezireaaaa!Strig tare si baietii se ridica in picioare inediat si pun mana la cap ca la armata.Acum repede la baie, ca avem scoala.

Ei au iesit iar eu m-am dus in baie sa ma spal.Mi-am facut rutina de dimineata si nu stiam cu ce sa ma imbrac.Ma gandeam sa imi schim look-ul,nu mai vreau sa fiu fata de care isi bate toata lumea joc.Mi-am luat niste pantaloni scurti albastri si o bluza neagra crop-top pe care scria "Be you".In picioare mi-am luat conversii mei negri si m-am machiat cu putin rimel si luciu de buze.Parul l-am indreptat cu placa si l-am lasat pe spate, cred ca ma voi vopsi.Mi-am luat ghiozdanul si m-am dus in fata oglinzii, aratam chiar bine.Tatuajele mele se observau perfect aveam un tatuaj pe coapsa dreapta si unul in josul spatelui.Nu le-am lasat niciodata la vedere, pentru ca tatuajele astea inseamna ceva pentru mine, dar nu vreau sa vorbesc de asta chiar acum.Fratele meu stie si cand o vedea ca le-am lasat la vedere...

Am coborat jos unde ma asteptau baietii, cand m-au vazut au facut ochii cat cepele.

-Chiar asa urata sunt?intreb eu suparata.

-Esti chiar...incepe Aiden

-Frumoasa...continua Ryan.

-Vai mersii...

-Ce e cu tatuajele, si ce abdomen?

-Poveste lunga,si n-am timp acum ca trebuie sa mergem la scoala.

M-am dus spre fratele meu care inca parea uimit si l-am luat in brate amintindu-mi de tatuaje.El si-a dat seama si mi-a raspuns imediat la imbratisare.Apoi i-am dat un pupic pe obraz.

-Si eu?intreaba Ryan.

-Si tu ce?

-Nici o imbratisare, nici un pupic, nimic?

-Oh, te rog, tot tocilara sunt, si nu cred ca vrei sa te ia in brate o tocilara.

-Ba vreau.

-Ba nu vrei.Acum la masina ca intarziem!tip si plec spre garaj,azi merg cu una din frumusetile mele.

******
Hello people.Deci am pus next-ul insfarsit.E cam naspa dar na ,nu prea am idei.O sa pun urmatorul capitol cat de curand pot.
Bye :**!

TocilaraΩFinalizataΩUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum