La dracu cu Selena

4.2K 178 11
                                    

dedicat lui AnatomicGirl

Am ajuns acasă. Îmi arunc geanta şi telefonul pe canapea.

Cine se crede fătuca asta de mă face curvă?? A lucrat ea la un club din obligație? A fost ea vreodată tratată aşa cum m-a tratat Max pe mine?! Ei bine nu! Nu are acest drept. Şi în plus,cred că a uitat care dintre noi e cea care l-a înşelat pe Justin(în casa lui).

Încercam să îmi alung gândurile astea din minte când simt o mână caldă ce se apropie periculos de mult de fundul meu:

"Mai lasă-mă dracului o dată în pace. M-am săturat de tine,de viața asta,de tot ce se leagă de Justin Bieber!",urlu la el,luându-i mâna de pe mine.

"Iubito,ce ai pățit?".

"Eu nu sunt iubita ta. Trebuia să cobori cu mine la gelaterie. Atunci o vedeai pe adevărata ta iubită!",țip şi mai indignată.

"Ok,acum nu mai țipa ca o nebună şi spune-mi ce s-a întâmplat acolo!",spune el începând să se enerveze, vena de la gât mai avea puțin şi exploda.

"Şi dacă nu vreau să-ți spun,ce?? O să mă înjuri,bați,tragi de păr sau o să încerci să mă violezi din nou?",îi răspund turbată de mânie.

El era profund dezamăgit de ce tocmai i-am spus. Îmi părea rău că am scos cuvintele astea pe gură,dar pur şi simplu nu mai rezistam.

"Selena e o mare fraieră şi o proastă. Curvă mileniului",am murmurat printre buze crezând că el nu mă aude. Dar la naiba cu auzul lui!!!

"Ce ai zis?,se ridică imediat în picioare şi se uită cu pumnii încleştați la mine. La dracu,repetă ce ai zis Ela!!,țipă şi mai tare,punându-şi o mână după gâtul meu strângându-mi cu putere ceafa. Repetă!!".

"N-nu!",îi răspund bâlbâindu-mă.

"Ela,am zis să repeți!",şi mă strânge din ce în ce mai puternic.

Atunci îmi era cu adevărat frică de el. Avea o față înfricoșătoare. Vena de pe gât i se umflase până la explozie,sprâncenele îi erau încruntate,o mână îi era încleştată in formă de pumn,cealaltă fiind după gâtul meu,în ochii lui fierbea furia.

"Acum îmi zici ce ai spus sau o să te fac să regreți!"... când am auzit cuvântul regreți tot ce vroiam să fac era să plec de acolo.

"Lasă-mă! Justin mă îngrozeşti!",îi spun abținându-mă să nu plâng.

"O să-ți fie şi mai rău dacă nu repeți ce ai zis."

Nu-mi putea da seama cum Justin cel bun şi calm,care nu m-ar lovi îmi făcea una ca asta. Pur şi simplu nu mai observa nimic,era parcă hipnotizat de ceea ce am spus.

Când eram gata să îi spun,văd că îsi coboară privirea din ochii mei. Profit de acest moment de neatenție al lui şi mă eliberez din mâna lui,nu apuc nici bine să fac cinci paşi că el mă apucă strâns de încheietură şi mă trage inexistent de aproape de el.

"Ai crezut că vei scăpa?",râde amenințător.

"Justin,promit că îți spun ce am zis de Selena doar dă-mi drumul!",mă rugam de el,încercând să mă descătuşez din strânsoare.

"Ai avut o şansă,dar ai ratat-o! Acum dacă vrei să te iert faci ce spun eu păpușă!",spune strângându-mă mai tare şi mai apăsat la pieptul lui.

Începe să mă sărute pe gât,coborând până la linia dintre sâni. Corpul meu tremura la atingerea buzelor lui pe pielea mea. Cu o mână mă ținea iar pe cealaltă şi-a băgat-o sub tricoul meu,încercând disperat sa-mi desfacă sutienul. Nu puteam să scap,dar puteam să țip. Am deschis gura larg şi am început sa-l strig pe Brad. Justin mi-a pus mâna la gură:

"Shhhh,liniște pisi!,şi mă trage ușor de păr. Nu face totul complicat",îmi spune aruncându-mi sutienul pe podea.

Vroiam doar să scap de acolo. Îmi era scârbă de el.
Doar mă rugam să vină cineva să ma salveze. Degeaba mă rugam pentru că Justin îmi dăduse deja tricoul jos. Încercam disperată sa-mi acopăr sânii. El mi-a luat mâinile şi mi le-a pus deasupra capului. Sărutările lui continuau pe pielea mea,a
început să îmi muşte sfârcurile. Limba lui înconjura fiecare parte a sânului. Îl uram. Ce scârbă îmi provoca băiatul ăsta. Nu stiu câtă putere putea avea, cu o mână mă ținea iar cu cealaltă îsi dădea şi el jos tricoul. Ce abdomen bine lucrat avea. M-a împins tare de perete,lovindu-mă cam tare la umăr şi la cap.

"Acum,urmează pantalonii baby!".

"Nu,lasă-mă pedofilule!",ridic vocea la el.

"Taci,şi îmi dă o palmă peste față. Acum ești proprietatea mea.".

Mă apucă de încheietură,şi mă trage după el până la dulap. Scoate de acolo o funie subțirică neagră. Mă trânteşte în pat,eu stând cu spatele la el. Îsi aşează un genunchi pe marginea patului,şi îmi leagă încheieturile mâinilor.

Ce face? Mă sechestrează?,gândeam speriată,lacrimile curgând siroaie pe fața mea.

Mă lasă acolo şi coboară la bucătărie. Trebuia să fac cumva,astfel încât să scap.

[Justin Bieber]

Am lasat-o acolo şi am plecat în bucătărie.
Cum să zică asta despre Selena? O s-o fac să plătească.
Am scos din dulap sticla de Jack şi am luat două guri din ea. Iau pachetul de țigări din hanoracul care stătea pe canapea şi încep să pufăi. Mai trag o gură de Jack şi plec la ea.

"Acum târfă mică o să te fac să regreți că ai spus lucrurile alea despre Selena!",îi spun rânjind şi o întorc cu față la mine.

"Jus...",nu mai apucă să zică nimic pentru că îmi asez mână peste gura ei şi îi trag pantalonii.

[Ela Martins]

Ah doamne,de ce el? De ce acum? Cum să îmi facă asta??

Îsi așterne buzele peste gura ,simtindu-i mirosul de băutură din respirație.
Si-a dat jos blugii,şi apoi îmi dă mie jos chiloții. Încercam să mă împotrivesc atingerilor lui dar mă ținea prea strâns. Au urmat boxerii lui. Mi-am închis ochii,nemaivrând să văd nimic. Aud cum deschide sertarul de la noptieră şi cum rupe un plic. Mă rugam să se oprească,nici nu sfârșesc bine să îmi opresc gândurile că simt o durere aspră în zona coapselor,care creştea din ce în ce mai tare. Lacrimile s-au oprit,eram ca o cârpă. Nu mă mișcam,nu mă zbăteam,nimic. Doar țineam ochii închişi şi așteptam să se sfârșească odată chinul ăsta.

Întâmplare Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum