BÖLÜMLER SİLİNECEK!

130K 4.3K 1.2K
                                    

Merhaba Deli Tayfası.

Kitap, matbaa yetiştiremediği için 3 Mart, Perşembe günü ilk önce tüm D&R mağazalarında rafta olacaktır.

İstanbul, CNR expo kitap fuarında da Nemesis kitabın standında kitap satılacaktır.

Sonraki hadtalarda ise kitap satılan her yerde satışa sunulacaktır Deli.

Zaten tüm kitap satışı yapan internet sitelerinde satışı mevcut. Hatta bu sitelerin bazılarında yurtdışına satışlar da var. Gurbetçi okurlara duyurulur.

Azerbaycan için zaten orada satılmak üzere bir Azeri yayınevi ile görüşüyoruz.

CNR expo kitap fuarı, İstanbul Yeşilköy'de olacak. Benim imza günüm ise 6 Mart Pazar günü olacak. Saat ve salon belli olunca tekrar bunu sizlere duyuracağım.

Ayrıca; Bursa, İzmir, Ankara, Adana, Kocaeli, Antalya, Trabzon, Bakü ve Zonguldak imza günü için program oluşturmayı planladığımız diğer yerler.

Kitap çıktığı gün, tanıtım amaçlı olarak bırakılacak ilk bölüm hariç, tüm bölümler SİLİNECEKTİR.

KİMSENİN OKUMASI YARIM KALMASIN DİYE UYARMAK İSTEDİM.

Kitap çıkınca yayınevinin bana hediye olarak verdiği kitapların bir kısmını instagramdan çekilişle dağıtacağım. Yurt dışındakiler de bu çekilişe katılabilirler. Çelişe katılabilmenin ilk koşulu beni instagramdan takip ediyor olmak.
İnstagram: gulsen_kilicaslan

Bu arada okunma oranımız sadece 10 ayda 20M oldu. Her birinize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Yeni kitabım bir genç kurgu olacak. Yine eğlenceli, sıradışı ve wattpad klasiklerinden uzak bir kitap olacak. Kendi geleneğimi bozmayıp onun ilk bölümünü Deli'nin içinde yayınlayacağım. Hepinizi yine hayal dünyama bekliyorum.

Matematikçi Serisi'nin ikinci kitabını Cansel'in başına gelenler yüzünden malesef erteleme kararı aldım. Her ne kadar kurgu çok farklı olsa da yanlış anlaşılmaya çok müsait bir durum. Bu hususta beklemek en doğrusu gözüktü bana. Hevesle serinin ikinci kitabını bekleyen okurlarımdan özür dileyip biraz daha beklemelerini rica edeceğim.

Sizleri seviyorum❤😘😘😘😘😘

Merak ettiğiniz başka hususlar varsa lütfen yorum olarak yazın. Tek tek okuyup hepsine toplu olarak böyle duyurularla cevap vereceğim. Ama takdir edersiniz ki bu kadar kalabalık bir okur topluluğunun mesajlarına ya da yorumlarına tek tek geri dönmek çok zor. Mesaj kutum hem burada hem de diğer sosyal medya hesaplarımda binlerce mesajla dolmuş durumda. Okumaya bugün başlasam bir haftaya bitmez. Yine de ara ara bakmaya gayret ediyorum. Ama tüm yorumları tek tek okuyup elimden geldigince cevap vermeye calisiyorum.

ÖPÜLDÜNÜZ 😘😘😘

😍😍😍💜💜💜💜

DELİ(RAFTA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin