Ben kalp heyecanlı kendim

10.4K 465 111
                                    

Helööö millet ya benim şimdi ilk imza günüm ya ben heyecanlıyım ya gelceniz dimi siz o gün yancağızıma

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Helööö millet ya benim şimdi ilk imza günüm ya ben heyecanlıyım ya gelceniz dimi siz o gün yancağızıma.

6 Mart Pazar günü yani yarın Papillon yayınları standında saat 12.00 - 15.00 arasında İstanbul CNR da olacağım. Gelin ama "Sadist kim lan ?" diye boğazıma yapışmayın jsjsjsjs siz gelin ben size diycem bir kaç şey 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😌😌😌😌😌😌😌

Kız bide bombelere gel ilk instagram fan sayfam açılmış. Buradan o minnoş 3 kızçemi öpüyorum yada fuarda şey ederiz 😄😄😄 wattpad.beyza kullanıcı adı takip edene benden şeker.

Bölüm yazamadım üzgünüm alıntıyla idare edin. Yani hazır ama eksik daha tam istediğim gibi olmadı.Amaaaaa Sadistin size mesajı var !!!!!!

SADİST'TEN

Aklına geldiğim her an kazandığımın farkında değilsin.Benden korkman beni daha güçlü yapıyor. (Biz Allahtan başka kimseden korkmayız gardaş sjhshsh)Kork benden.Kazanmama bir adım kalmışken beni güçlü kıl.Ben senin karabasanınım,her kötü anının simgesiyim.Seni aciz kılan,güçsüz yapan tarafınım.Ben istemediğim sürece beni bulamayacaksın! Ne ironi ama.Manyağın peşinde....Dikkatli ol.Her an karşına çıkabilirim.Ve çıktığım an yeniden doğuşunu keyifle izleyeceğim.Bıraktığım narin çiziklerden akan kanınla...







SADİST +16 #wattys2016 (RAFLARDA✔)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin