İmza Günü

15.9K 510 127
                                    

Herkese merhabalar!

Size küçük bir imza günü duyurusuyla geldim. 

Burada yazdığım diğer kitabım Çikolatam Olur Musun? çıktı ve ben hem onu hem de Yaramaz Çocuk'u imzalamak için 27 Şubat Cumartesi günü saat iki ile dört arası  Samsun da Karadeniz Kitap Fuarı'na katılacağım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Burada yazdığım diğer kitabım Çikolatam Olur Musun? çıktı ve ben hem onu hem de Yaramaz Çocuk'u imzalamak için 27 Şubat Cumartesi günü saat iki ile dört arası  Samsun da Karadeniz Kitap Fuarı'na katılacağım. 

Geçen sene Karadeniz Kitap Fuarı'nda harika vakit geçirmiştim, umarım bu senede beni yalnız bırakmazsınız. :)) Hepinizi tanışmak ve tanışmış olduklarımı da sarılmak için bekliyor olacağım. 

Bir de duyurunun sonuna gerek benimle gerek kitabımla çekmiş olduğunuz resimleri ve kitap hakkındaki yorumlarınızı benimle paylaşmak için bana ulaşabileceğiniz adresleri bırakıyorum. Kendinize çok çok iyi bakın. Umarım bir gün hepimiz tanışabilme fırsatı buluruz. :) 

***

Instagram: dilektarinci

Facebook sayfası: Dilek Tarıncı 

Ve buradaki mesajlarımın hepsine iyi kötü mutlaka cevap vermeye çalışıyorum. Ne olursa olsun yorumlarınızı bana yazın lütfen. :) 

YARAMAZ ÇOCUKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin