For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride

1. rész

1.8K 86 4


4 éves korom óta az erdő volt az otthonom, ugyanis ekkor tudtam meg, hogy más vagyok, mint a többiek. Anyukám és a bátyám, Scott még talán el is fogadott volna ilyennek, de nem akartam őket veszélybe sodorni, ezért eljátszottam a saját halálomat. Azóta az erdőben élek egy kis kunyhóban. Igazából szeretem ezt az életet, a nyugodtsága miatt. Mint minden nap, most is vadászni indultam, de valami megállított. Mostanában egyre gyakrabban vannak ilyen megérzéseim és általában be is jönnek. Úgy tűnik, hogy most sem tévedtem, ugyanis egyszer csak egy íj pendülését hallottam. Mielőtt félre ugorhattam volna, egy nyílvessző beleállt a jobb oldalamba, eltörve ezzel pár bordámat. A kiáltozással mit sem törődve futásnak eredtem. Többen is a nyomomba szegődtek, de ha rajtam múlik, akkor nem érnek utol egyhamar. Már majdnem leráztam a támadóimat, amikor a lábam beakadt egy faágba és elterültem a földön. Ennyi idő elég is volt az üldözőimnek, hogy utolérjenek. Ha jól láttam, akkor egy vadász, egy banshee és egy csomó vérfarkas üldözött. Mielőtt bármit mondhattak volna, megszédültem, és elnyelt a sötétség.

                                                                                        ***

Mikor legközelebb magamhoz tértem, otthon voltam. Mármint ott, ahol 4 éves koromig laktam. Tehát Scott is a vérfarkasok között volt. Megpróbáltam felülni, de az éles fájdalom miatt a fejemben, nem igazán ment.

- Hát felébredtél kedvesem! – jött be anyukám az ajtón. Azt hiszem, hogy leesett az állam. Amikor utoljára láttam, akkor épp engem gyászolt.

- Anya. – szinte leheltem. Még jó, hogy nem hallotta meg, ugyanis nem akarom felfedni magam.

- Tessék, aranyom?

- Csak azt kérdeztem, hogy hol vagyok?

- Nálunk. Én Melissa vagyok. A fiam, Scott talált az erdőben. Egy nyílvessző volt az oldaladban. Nem emlékszel, hogy hogy került oda? – mintha idegességet véltem volna felfedezni a szemeiben. Úgy tűnik, hogy pontosan tudja hogy került belém az a nyílvessző. – Egyébként mi a neved?

- Öhm... Tia. A nevem Tia Wolfe.

Végszóra pedig belépett a bátyám Scott.

Equalise (Teen Wolf fanfiction)Read this story for FREE!