<3 Capitol ~**special**~ ^-^

100 2 1

VOI INCEPE PRIN A PREZENTA CUPLURILE CARTII(in prezent) SAU VIITOARELE ?! :))) VA TIN IN SUSPANS 

Amy+Dash=>Dasmy:>

Abby+Max =>MaAbb <3

George+Malefica :3 =>GeoMa

Anaice+George :> =>GeoAna :)):3

Ivan+Candice=>CanIv

Jack+Britney=>JaBri 

Andi+..?

Emily+..?

Tom+..?

Natasha+..?


~*~SPECIAL CAP~*~

Ma trezesc constienta fiind ca probabil e tarziu deja si voi intarzia la liceu . Caut persoana care ma face in fiecare dimineata fericita . Care adoarme uitanduse la mine . Care ma face sa ma simt speciala .

Acea persoana sub a carei privire rosesc . A carei prezenta e sufocanta dar placuta . Persoana langa care as vrea sa ma trezesc mereu . Sa ma alinte . Sa ma sarute pana raman fara aer . Sa fim doar noi doi si mintile noastre . Sa ne iubim cum n-au mai facut-o toti dinaintea noastra . 

Sa ne marturisim dragostea si sentimentele prin simple fapte si gesturi tandre si delicate . 

Ma trezesc de-a binelea cand realizez ca el nu e langa mine . Poate a mers fara mine la liceu . In fine ..clar va fi aspru pedepsit . Imi doream sa ma trezesc langa el si sa-i aud soaptele dulci si mangaietoare . Sa ne sarutam pacatos . Sa petrecem inca cateva clipe impreuna . Chiar daca gandul ca am putea intarzia ne-ar trece prin cap .

Am dat de cap fericirii . El e fericirea mea si sufletul in acelasi timp . Il iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine . 

Imi las gandurile si incep sa ma pregatesc pentru noua zi de liceu . Ceva e ciudat , nu ar pleca niciodata de langa mine fara sa ma anunte . Probabil era ceva important . Adica foarte important . De cand il cunosc eu nu m-a ranit in asa fel , cum altii au facut-o . El e perfectiunea mea . Desi e posesiv si gelos . Prin aceste lucruri imi demonstreaza iubirea pe care mi-o poarta .

In fiecare minut , in fiecare secunda . In fiecare clipa a vietii .

Ma uit curioasa peste telefon si observ ca azi e 14 februarie .. duminica (si eu care ma pregatisem de liceu) 

14 februarie .. Valentine's day ! Cum sa uit un lucru atat de important . Pe langa asta m-a lasat si singura . O sa ma asigur cand vine acasa ca isi va primi pedeapsa si sincera sa fiu n-am de gand sa fiu ingaduitoare cu micul meu monstrulet .

Deschid usa camerei si ma las purtata de mirosul divin ce invada incaperea . Petale de trandafir pe jos .. o carare .. ceva ciudat . Oare el a pus la cale toate astea ? Pentru mine ?! 

Urmez petalele de trandafir sangerii pana ajung in capatul holului . Si atunci intalnesc perechea aceea intunecata si cuprinzatoare a lui . Ochii care m-au cucerit din prima clipa . Barbatul cu care vreau sa-mi petrec restul vietii . 

My life in two wordsRead this story for FREE!