10.

13K 1K 149
                                    


Mainile lui Josh erau fixate pe talia mea si simteam caldura din aerul inabusit din jur facandu-ma sa respir greu, dar am ignorat totul.

Am ignorat corpul lui Josh lipit de al meu si am ignorat restul adolescentilor care isi faceau loc impingandu-i pe ceilalti.

Mi-am trecut mainile prin par, ridicandu-l pentru cateva secunde si lasandu-l din nou pe spate. Poate ignoram caldura, dar caldura clar nu ma ignora pe mine.

Jace ma privea in continuare, parand sa uite complet de bruneta care statea lipita de el. Am vazut-o pe Naty incercand sa ii atraga atentia si in cele din urma, Jace si-a mutat privirea pe ea, parand un strop iritat.

Mainile lui Josh mi-au strans mai tare talia cand ritmul altui cantec s-a auzit si parca atunci mi-am adus aminte ca el e in spatele meu.

M-a intors spre el si l-am privit o secunda in ochi. Luminile din jur le dadea o sclipire aurie culorii deja cafenii a lor si am schitat un zambet. Parul ii era ravasit si se vedea pe fata lui ca simtea si el caldura.

Mi-am mutat privirea pe pieptul lui solid acoperit de un tricou alb simplu si mi-am asezat capul pe umarul lui, lasandu-l pe el sa imi miste soldurile in ritm cu muzica.

Gura lui era lipita de urechea mea si ii auzeam vocea mormaind versurile, ceea ce m-a facut sa chicotesc si sa incep sa cant odata cu el.

M-a desprins de la pieptul lui ca sa ma invarta si am inceput sa rad cand am lovit din greseala o fata de langa, care s-a uitat apoi urat la noi. Nu parea sa fie constienta de actiunile ei, oricum.

Mi-am impletit mainile in jurul gatului sau si mi-am asezat din nou capul pe umarul lui.

Era oare posibil? Ma simteam bine. Nu, uita de asta. Ma simteam grozav!

Nu stiu ce fusese in paharul ala si ma indoiesc ca isi facuse efectul atat de repede (tinand cont ca nici nu fusese mult in pahar), dar le-am multumit in gand impulsurilor mele de moment cae m-au facut sa beau orice fusese acolo.

Peste cateva minute (cinci, zece, douazeci?), uitasem total de Jace, Bethany sau de faptul ca sunt si alti oameni in jur. Ma miscam liber, ciufulindu-mi parul prin miscari bruste si dand din solduri si din maini, incercand sa pastrez ritmul muzicii.

Josh ma privea la vreo treizeci de centimetri departare.

Nu se mai misca atat de tare, dar statea si ma privea. Nu i-am dat prea mare atentie nici lui si nici multimii de perechi de ochi care pareau fixati pe mine.

Am simtit o mana pe umarul meu si cand m-am intors, Bethany cu un zambet imens pe fata, care parea sa nu ma mai irite atat de tare in momentele acelea, mi-a strigat in ureche peste muzica tare:

- Te distrezi?

Am dat din cap si am simtit-o sprijinindu-se putin de mine. Clar bause putin mai mult decat ar fi trebuit. M-am trezit peste cinci minute gustand din orice o fi fost in paharul lui Beth si miscandu-mi corpul odata cu al ei.

Toti ceilalti pareau sa se fi dat la o parte, lasandu-ne pe Bethany si pe mine sa ne miscam in voie. Stiu  ca eram privita de multi, dar asta imi spusese si Will sa fac. Sa ma fac remarcata.

Pai, ce zici de asta, Will? De ajuns pentru tine?

Okay, poate vorbea alcoolul si adrenalina din mine, pentru ca nu as fi gandit si nu as fi facut niciodata nimic din ceea ce facusem in ultima ora, daca era o zi normala.

Nu eram beata, de asta erm sigura, dar era clar ca nici stapana pe gesturile mele nu eram in totalitate.

Uitasem de mult de Jace.

Lista PopularitatiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum