Глава 9.

23 0 0
                                    

Йшли дні тижня. Ось і настав цей день. Мій день народження. Пані та панове, тадааам, сьогодні Дженні Хамфрі виповнилося 18 років! Так. Спочатку я думала, що влаштую велику вечірку, але потім, чомусь, передумала. Вся ця історія з Крісом, Джоном, Гаррі ... Загалом, посидимо вдома разом з татом, Деном і Гаррі. Добре, що сьогодні субота. О так.

Я встала, прийняла душ. Було вже 10.30. Хм. Вирішила перевірити телефон. Дивно: жодного смс, жодного пропущеного. Невже Ванесса забула про мій день народження ?! Такого не може бути.

Одягла комбінзон, балетки і вийшла з кімнати.Як тільки я відкрила двері, вилупила очі і впала в ступор. Переді мною стояли тато, мама, Ден, і як тільки вони мене побачили на горизонті, крикнули всі хором:

- З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯЯЯЯЯЯ!

Наш будинок був оздоблений кульками, плакатами, всюди були мої улюблені квіти - півонії. Я не знала, що й сказати. Зазвичай на дні народження у нас було все тихо, не так, як зараз.

- Аааа, спасибі, дорогі мої! - Я підбігла до них, і ми всі разом обнялися. Як же мені зараз було добре. Нарешті, ми, сімейство Хамфрі, зібралися всі разом. Тепер, хоч тільки на один день, ми всі разом.

- Велике вам дякую! Мені дуже приємно! Дякую, дякую.

- Так, а тепер час дарувати подарунки! - Сказала мама. - Дитинко, я не знала, що купити тобі, сподіваюся, тобі сподобається, - вона простягнула мені коробку. Я відразу ж відкрила її.

- Айфон? - Запитала я.

- Тобі не подобається? Я думала, що у твоїх однолітків є айфони, думала, що і тобі не завадить ...

- Ні, мам, все добре. Спасибі за подарунок! Спасибі, що приїхала! - Обняла я її.

Ви подумаєте, звідки у неї гроші, щоб купити мені айфон? Вона зараз живе з якимось багатим дядьком. Не подумайте, що вона з ним заради грошей. Ні ні. Вона кохає його. Він хороша людина, правда. На мій подив, ми з Деном подружилися з ним.

- А тепер моя черга, - сказав Ден.

- Ух, я вся в увазі!

- Я теж не знав, що саме тобі подарувати. Я знаю, що ти любиш групу The Pretty Reckless, і я купив два квитки на їх концерт. У жовтні вони будуть виступати в Лондоні.

- Аааа, братик, величезна тобі спасибі! Але як ти дістав квитки?

- Це не має значення, - посміхнувся він.

Друзі ДитинстваWhere stories live. Discover now