Just married

1.7K 71 0

Ik zal het zeggen als je op de video mag klikken :p Veel leesplezier!

~•~

Ik hoor Althea vanop het balkon gillen. Ik lach en knik. 'Ja.' Hij staat glimlachend recht en schuift de ring op mijn ringvinger. 'Hij is prachtig.' Fluister ik terwijl ik ernaar kijk.

'Ik vind jou mooier.' Ik kijk op en Tristan pakt mijn kin vast. Vervolgens kust hij me op de mond. Ik voel vuurwerk rondom ons en heb ook het gevoel dat ik het hoor. Plots hoor ik Althea weer gillen. Ik trek me terug en kijk richting het balkon. Rondom haar schieten er allemaal pijlen de lucht in. Het is dan toch vuurwerk.

'Ze zit toch niet op het balkon, he?' Vraagt Tristan.

'Ja, hoezo?' We kijken allebei. Plots hoor ik luide knallen en en zie ik het vuurwerk in de lucht.

'Omdat het vuurwerk vanaf het balkon wordt afgevuurd.' Hij schudt zijn hoofd. 'Er stond nochtans dat je er niet mocht komen.'

'Althea is nogal slecht in Nederlands.' Zucht ik. Tristan lacht en slaat zijn arm rond me. We kijken elkaar aan. 'Ik kan het nog steeds niet geloven.'

'Wat niet?'

'Dat we-dat ik je-dat je op mij-' Stotter ik. 'Dat je op me viel.'

'Misschien merk je het niet. Maar je hebt iets bijzonder. Al vanaf onze eerste ontmoeting wou ik je bij me hebben.'

'Awww!' Ik knuffel hem. 'De chagrijnige is verliefd!'

Hij gromt. 'Je bent nog steeds een insect.'

~•~

Na wat gegeten, gedanst en gelachen te hebben, lopen we terug naar binnen. 'En hoe wil je dat de bruiloft wordt?' Vraagt Tristan.

'Groot!' Ik zie hem denken. 'Je wou het klein, niet?'

'Ja, maar dit is jouw speciaal dagje. Doe maar wat je wilt.'

'Ik weet dat je niet zo'n sociaal leven hebt gehad en dat je daarom het klein wilt houden. Maar ik wil iedereen laten zien wat voor perfectie ik mee getrouwd ben.'

'Verloofd.' Verbeterd hij.

'Shh.' Fluister ik. Hij lacht. 'Alleen mijn familie en Althea. Tenzij jij nog iemand hebt?' Hij kijkt naar omlaag en mompelt.

'Ik heb niemand meer.' Ik pak zijn handen vast.

'Je hebt mij nu.' Hij kijkt op en glimlacht. Hij geeft een kus op mijn voorhoofd en ik grinnik.

'Zullen we dan maar beginnen met het plannen?' Stelt hij voor. Ik knik.

~2 maanden later~

Ik schuif de ring op zijn ringvinger en krijgt tranen als ik naar iedereen kijk. Ik kan ze toch nog inhouden en kijk dan naar Tristan. Hij glimlacht en schuift mijn ring nu ook op mijn vinger. 'Dan zijn jullie nu officieel man en vrouw.' We gaan meteen naar elkaar en Tristan zoent me. Hij pakt me zelfs op. Ik trek me terug en lach omdat iedereen zit te juichen.

Tristan zet me terug op de grond en hand in hand lopen we naar mijn familie. 'Mona! Ik ben zo blij voor je!' Mama omhelst me en papa geeft me een schouderklopje. Ik zie Althea met Tristan praten en ze lachen. Opeens stopt Althea met lachen en kijkt ze hem serieus aan. Oh nee. Na rond heel de familie te zijn geweest loop ik naar Althea.

'Wat heb je tegen hem gezegd?' Vraag ik benieuwd.

'Hoezo?' Lacht ze geheimzinnig. 'Gewoon een vriendschappelijke waarschuwing voor als hij je hartje breekt.' Ik schudt mijn hoofd en lach.

'Dat zal hij niet doen.'

'Oke.' Knikt Althea. Ik kan zien dat ze me niet geloofd. 'Gefeliciteerd, vrouw van maffia.'

'Shh!' Ik leg mijn handen op haar mond. 'Alleen mijn ouders en jij weten het. Ik wil niet dat mijn roddeltante er ook achterkomt.'

'Tuurlijk, ja.' Ze glimlacht verontschuldigend. 'En wat nu?' Ik zucht en kijk rond.

'Geen idee. Ik wil op onze trouwdag niet de hele tijd bij mijn familie zijn.'

'Hmm, daar zorg ik wel voor.' Althea begint opeens te roepen. Iedereen kijkt haar geschrokken aan. 'Het is tijd dat onze lovebirds op huwelijksreis gaan! Dus neem maar afscheid!' Iedereen stormt weer op ons af. 'Maar ze gaan nog 1 keer dansen voor ze dat doen!' Roept ze weer. Plots hoor ik Roses van The Chainsmokers en voel ik iemand me vanachter vastpakken.

Zet Roses van The Chainsmokers nu op tijdens het lezen ;)

Ik glimlach en weet dat het Tristan is. Ik draai me om en samen beginnen we zachtjes op het muziek te dansen.

'Vind je het leuk?' Fluistert hij in mijn oor.

'Ja, maar ik wil wat alleen met je zijn.' Hij grinnikt. Ik leg mijn hoofd op zijn gespierd borstkas en luister hoe snel zijn hart wel niet bonst. 'Maak ik je zenuwachtig?' Lach ik.

'Nee, elke keer als ik je zie, word ik gewoon weer opnieuw verliefd op je.' Ik bloos en hij zet zijn lippen op de mijne. Hij trekt zich langzaam terug en pakt mijn hand vast. Hij trekt me mee weg en we stappen in de auto.

De chauffeur begint met rijden en nieuwsgierig kijk ik uit het raam tot dat Tristan mijn kin vastpakt en me naar hem omdraai. Zodra ik dat doe, zoent hij me weer, maar deze keer vurig. Ik grinnik en val neer op de achterbank met hij nog steeds op me. 'Naar waar gaan we?' Vraag ik nog steeds lachend. Tristan geeft kusjes in mijn nek.

'Op huwelijksreis.' Mompelt hij.

'Moeten we dan niet wachten voor.. wat we ook aan het doen zijn?' Vraag ik lachend. Ik zet me terug recht. Tristan lacht en doet hetzelfde.

'Goed idee, mevrouw.' Zegt de chauffeur knipogend. Tristan en ik lachen naar elkaar.

Na een lange rit naar de haven, stappen we uit. Ik kijk naar de grote boot voor ons. 'Vind je het mooi?' Vraagt hij aarzelend.

'Ik vind het prachtig.' We stappen op en zien een paar mannen onze bagage ook op de boot zetten. Er hanger overal lampjes en er liggen rozenblaadjes op de grond. Ik ga naar het 2de verdiep en kijk naar de fonkelende sterren boven ons. Tristan komt naast me staan. 'Naar waar gaan we?'

'Naar een eiland genaamd : Mona.' Glimlacht hij. Mijn mond valt open en ik leg mijn handen op mijn wangen.

'Heb je een eiland naar me vernoemd?!' Ik spring een gat in de lucht en knuffel Tristan zo hard ik kan. Hij kreunt van de pijn maar begint achteraf te lachen. 'Oh, man. Ik hou van je.' Mompel ik.

~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~
Sorry dat het zoooo lang duurde.
Ik wist niet of het hoofdstukje romantisch genoeg was. Dat denk ik nu nog steeds :( maar ach, beter dan geen hoofdstukje.

Kisses
Nirvdc

Mafia BloodLees dit verhaal GRATIS!