Capitolul 15 partea 1

81 5 1

#Amy

9 dimineata . Ma trezesc cu greu dupa ce .. apelul de azi noapte m-a dat peste cap . Era mama . Imi organizase o mare petrecere de ziua mea . Mi-a fost atat de greu sa-i explic unde sunt si de ce . Asteptam macar putina intelegere din partea ei . Dar nu , a inceput sa-mi faca o criza de mama ingrijorata . O inteleg si tin mult la ea , poate nu a fost un pas atat de bun hotararea de a pleca fara a anunta pe cineva unde mergeam .

Oricum , totul se va rezolva , chiar daca mama ma va intelege sau nu . Era singura data in viata mea cand ma simteam intr-o stare totala de melancolie si confuzie.

M-am gandit la Dash .. pana si la Andi care cel mai probabil ma cauta si in momentul de fata . Adica .. daca nu cumva Abby le-a spus si avand in vedere ca o cunosc . Clar l-a anuntat pe Dash . Nu o stiam apropiata de el dar a facut tot posibilul sa se inteleaga de dragul meu .

Suprinzator e faptul ca nu mi-a povestit niciodata despre viata ei , sau macar despre persoana pe care ar fi posibil sa o simpatizeze . Imi alung toate gandurile si ma ridic din pat , inca ametita de la efectul somnului "profund" care ma cuprinsese acum cateva ore .

Imi directionez picioarele cat de mult si drept pot insa ma impleticesc , evident scapandu-mi un chicot de surprindere si amuzament . Nu realizam cum puteam sa fiu atat de obosita chiar daca ma odihnisem cel putin cateva ore .

Ma pregatesc sa-mi fac rutina zilnica . Dusul .. Dau drumul apei si o las sa curga pe pielea mea care in mod normal e mai bronzata de obicei . Insa acum nu . Era de un palid agonizant . Prima data cand ma observasem in acea oglinda imensa din fata dusului ma speriasem . Eram terifiata de cum aratam . Aveam niste cearcane gigantice si o expresie a fetei nu prea buna .

~/~

Dupa aproximativ 30 de minute de relaxare imi iau halatul si il asez frumos peste corpul meu .

Pornesc spre dulapul din camera cu gandul alegerii unei tinute destul de decente avand in vedere ca azi il voi vizita pe Erik .

Imi era atat de dor de el .. Enorm chiar . Nu suportam sa-l vad asa , in acea stare . Era viu stiam asta .. traia . Insa statea nemiscat ceea ce il facea un om .. mort .. in ochii mei . Sper atat de mult ca-si va reveni.

Nu apuc sa ajung la dulap caci un sunet care parea a fi soneria a inceput sa-si faca simtita "prezenta".

#A/N

Totul parea in ceata pentru Dash . Luase primul zbor disponibil si decolase spre Londra. Se tot gandea la Amy .Oare cum se simtea ea acum ca era singura acolo ?! Oare avea sa aiba parte de o primire calda din partea ei ? Sau va fi suparata pe el ?

Un lucru stia , nu putea anticipa ce se va intampla , nici macar reactia ei . Dar voia s-o vada fericita si implinita . Si isi dorea ca el sa fie cel care sa o faca sa se simta implinita si sa formeze un cuplu alaturi de el .

Uitase ca era suparat pe ea . Bine , nu chiar suparat insa ingrijorarea se "instalase" pe chipul lui frumos . Fruntea parea incruntata semn ca se gandea intens la ceva . Era ea . La ea se gandea si la ce va face in continuare .

O iubea prea mult , era atat de sigur de sentimentele pentru ea . Dar ea nu era sigura de ce simtea. Dash stia ca si Andi avea un loc in inima ei . Un loc bine stabilit .

Insa ceea ce nu stia el era ca ea alesese pentru viata ei . Si avea puterea sa-si schimbe oricand decizia . Fara sa tina cont de cei din jurul ei ?! nu , ea nu era o astfel de persoana . Tinea la orice persoana apropiata pe care o cunostea .

Dash era inundat in ganduri cand un tip cunoscut se asezase langa el . Era brunet cu ochii albastrii . Il cunoaste ?! Da era sigur ,de unde ? Insa era oprit de mana tipului care flutura prin fata lui .

My life in two wordsRead this story for FREE!