47. Axelle

4.9K 283 26
                                    

Edited = 22/04/2016

47. Axelle

Zachtjes klopte ik op de deur van Logan's bureau. De vorige keer dat ik hier stond had ik voor een gevecht gezorgd. Ik hoopte dat er nu niemand in zijn bureau zou zijn. " Binnen " Zijn stem klonk even formeel als anders als hij aan het werken was. Ik opende de deur en zette een stap naar voor. " Stoor ik? " vroeg ik zachtjes.

Mijn ogen scanden vlug de kamer. Gelukkig was er niemand te zien. Daarna ging mijn blik naar Logan. Hij leunde wat achterover in zijn stoel en keek me met een glimlach aan. " Waar heb ik dit bezoekje aan te danken? " vroeg hij me.

Mijn gedachten gingen terug naar een kwartiertje geleden. Toen mijn toekomstige schoonvader opeens mijn kamer instormde en een emmer water over me heen gegooid had. Blijkbaar mocht hij me trainen van Logan. Toch wou ik dat voor de zekerheid nog eens vragen en misschien Logan op andere gedachten brengen. Kon hij me niet trainen? Training hebben van mijn schoonvader, was niet iets waar ik zin in had.

Ik liep naar zijn bureau toe en bleef recht voor hem staan. " Waarom gaat jouw vader mij trainen? " vroeg ik hem. Een grinnik verliet zijn mond en hij stond recht, om daarna rond zijn bureau te lopen. Zijn handen namen de mijne vast, zodra hij bij me was.

" Het is voor iedereen het beste. Ik heb nog ongelooflijk veel werk, mijn vader voelt hem nog eens nuttig binnen de roedel en jij krijgt je training " Nog steeds was ik niet overtuigd. Kon deze training gewoon niet wachten tot het moment waarop Logan minder werk had? " Waarom kan jij me niet trainen? " vroeg ik hem. Ik zorgde voor een zielige ondertoon. " De kans dat ik je echt ga trainen, is klein Axelle. Dat weten we allebei. Het is beter dat ik iemand anders die taak gaf. " En iemand anders was zijn vader?! Kon dat dan niet Oliver of Jack zijn? Alles was beter dan Logan's vader.

Hij trok me tegen zich aan en sloeg zijn armen om me heen. " Als ik straks wat tijd heb zal ik eens komen kijken. Wat denk je? " Hij drukte een kus op mijn voorhoofd en liet me daarna weer los. " Ga maar vlug. Straks laat hij je nog strafrondjes lopen "

Hij liep terug naar zijn bureaustoel toe en zette zich neer. Ondertussen liep ik al naar de deur toe. " O, en Axelle ... Je ziet er mooi uit in je sportkleren " Hij gaf me een knipoog, waardoor mijn wangen zo rood werden als een tomaat. Iemand had kleren voor me klaargelegd en die had ik dan maar aangetrokken. Zo mooi vond ik ze niet staan, maar ik was toch blij met het compliment.

Ik glimlachte naar hem, voor ik de kamer uitstapte. Ik botste bijna meteen tegen Alfa Julian op. Hij kruiste zijn armen en keek me aan. " Ben je gaan klagen, meisje? " vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd en friemelde wat aan de onderkant van mijn t-shirt. Alfa Julian boezemde me nog steeds angst in. Misschien kwam het omdat we mekaar nog niet zo goed kenden. Of gewoon omdat hij me niet mocht.

Hij draaide zich om en begon weg te stappen. Moest ik hem nu volgen? Hij had me niets gevraagd. Toch liep ik achter hem aan. De hele weg lang zei hij niets, tot we bij een klein graspleintje stopten. " Begin maar al met 5 rondjes. Die benen van jou mogen wel wat gespierder worden " Mijn ogen gingen meteen naar mijn benen toe. Ik had Logan nog niet horen klagen over mijn benen. Was er dan toch iets mis mee? Ik keek terug op. Alfa Julian had een wenkbrauw opgetrokken en wachtte duidelijk tot ik zou beginnen. Dat deed ik dus maar.  

Na die 5 rondjes was ik al bezweet. Mijn ademhaling en hartslag gingen snel. En het was nog maar het begin ...   


A/N: Ik was eerst van plan om een langer hoofdstuk te schrijven, maar dan bedacht ik me dat het misschien leuker zou zijn om gewoon sneller een nieuw hoofdstuk te schrijven haha :p 

Vote/Comment/Follow

The Omega [#Herschrijven]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu