47

2.7K 133 0
                                    


      Vietoj to jis išdaužytu Ben dantis. Žinoma aš negaliu to sakyti savo mamai, nes Harry jos akyse yra ne tas kuris daužo dantis. Na ji galvoja, kad jis tikrai ne tas kuris turėtų būti šalia manęs, bet ji tikrai negalvoja apie jį tokį koks jis yra iš tiesų. Vaikinas daužantis snukius. Pasakius tai, jai tikriausiai širdis iššoktų per gerklę. Ji rimtai užrakintų mane rūsyje.

<>

    Savaitei praėjus mes gauname testų rezultatus. Pati dar gerai negaliu patikėti, jog mes su Lia perkeliamos į dvyliktą klasę. Harry tai sužinojęs žinoma nelieka labai patenkintas, bent suvaidintų, jog džiaugiasi dėl manęs. Žinoma aš taip pat daug galvoju apie padažnėjusius pykčius su Kler. Ben.  Džiaugiuosi, kad Harry vis dar nežino apie Ben skambuti man. Bijau, kad Ben specialiai jam tai pasakys. Tuomet geruoju nesibaigs ir man. Slėpiau tai nuo Harry ir jis tikrai neliks patenkintas. 

      Šiandien pirma diena su dvyliktokais, jaudinuosi. Įsėdusi į mašiną pajaučiu nemalonią atmosferą. Jaučiu Harry irzlumą jam dar nepratarus nei žodžio. Jo veidas griežtas ir tai nepadeda man. 

" Sveikas. "        Ant mano veido iškyla pus dirbtinė šypsena ir jis netaręs nei žodžio išvažiuoja iš kiemo

" Ar tu pyksti? "        Paklausiu neištvėrusi tylos

" Ne. "        Jis trumpai atsako

" Nepadariau nieko dėl ko tu turėtum pykti. "        Aiškinau jam. Tyla

" Tu supranti, kad aš sieku savo tikslų. Man tai puiki galimybė metais ankščiau baigti koledžą, naujos pažintys draugai, viskas laukia ateityje. Vienoje klasėje su Ben būsiu vos mėnesį. Pliusas tas, kad mes su tavimi kartu pradėsime koledžą. Tai tikrai šaunu. Jei aš nebūčiau pasinaudojusi šia proga viskas baigtųsi tarp mūsų kai, tu išvyktum į koledžą, o aš turėčiau mokytis dar metus mokykloje. "        Bandžiau įžvelgti emocijas jo veide. Nieko

" Nagi, pasakyk ką nors.! Pasakyk, kad supranti mane!. Po velnių pasakyk, kad sakau tiesą!. Ar tu nori viską baigti tarp mūsų išvykdamas ir palikdamas m.. "        Mano balsas pakilo, bet pagaliau jis pertraukė mane, tai guodžia mane labiau nei galėjau įsivaizduoti. 

" Aš suknistai suprantu tave, džiaugiuosi, tas testas tikrai geras dalykas. "        Jis atsakė ir aš sunkiai atsikvėpiau bandydama sulaikyti ašaras. Jis taip negalvoja. Pasakė nes liepiau jam tai pasakyti.

  Jei jis būtų nepertraukęs manęs tikriausiai būčiau apsipylusi ašaromis. Sunku, kai negirdžiu jo nuomonės, nežinau apie ką jis galvoja. Galbūt jis nori viską baigti. Koledžas - naujas gyvenimo lapas ar panašiai. Galbūt tik aš viena šioje mašinoje noriu išsaugoti santykius tarp mūsų. Galbūt jis nenori to.  

" Tuomet sumažink greitį. "        Paprašiau jo, kai jis du kartus viršijo leidžiamą greitį

<>

    Sustojome prie skelbimų lentos netoliese mokytojų kambario. Žvelgiu į savo naująjį tvarkaraštį. Dvyliktokų tvarkaraštį. Čia nėra nei muzikos pamokos nei dailės. Kelios matematikos iš eilės. Bus sunku. 

     Dabar Istorija ir aš žvalgausi koridoriuje ieškodama Lia'os. Galbūt ji jau klasėje. Su Harry daugiau nebekalbėjome. Pasitvarkiusi kuprinę atsisuku į Harry kuris stovi šalia žvalgydamasis po koridorių. Susiraukiu, kai mergina stiprokai pečiu trenkiasi į mane. Ji grubiai prasibrauna iki tvarkaraščio. Nukreipiu žvilgsnį į Harry kuris dabar taip pat piktai nužiūri tą merginą. 

Leicester CityWhere stories live. Discover now