84.BÖLÜM

2.2K 92 22
                                    

Nasılsınız kuzucuklar? İyisiniz değil mi? Tatilde güzel geçiyor. Dinlenin bol bol. Ben de bu arada sizlere bölüm getirdim. Beklediğimiz bir olay gerçekleşti sonunda:) Bakalım sizler ne düşüneceksiniz? O zaman hemen bölüme geçin bakalım. Sizleri çok seviyorum. ♥
İyi okumalar ♥
》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

"Selinle yan yana uyumuş şekilde huzurluyken annesinin seslenmesi ile zorla araladılar gözlerini. "

_ Kızlar hadi kalkın. Daha işimiz var düğün günü yatılır mı hiç ? Hadi güzel kızlarım kalkın duş alın güzelce. Düğün yerinde hazırlanacaksınız daha.

" Zeynep düğün lafını duyunca gözlerini hızlıca araladı ve başını tutup doğruldu. Hemen ayağa kalkıp annesini öptükten sonra banyoya ilerledi. Demet Selin'i de zorla kaldırdı ve banyoya yolladı. İkiside duş aldıktan sonra daha da dinçleşmişlerdi ama yine de yorgun hissediyorlardı. Üstlerine öylesine bir şey giyindikten sonra çalınan kapıyı açtı Zeynep. "

_ Zeynep kızım alın bu vitaminleri.

_ Sağol anneciğim.

" Zeynep hapın birini aldıktan sonra su içti ve Selin de yanına gelip aldı. Daha sonra çantasını boynundan çapraz asıp gelinliğini aldı. Selin de ayakkabı kutusunu ve çiçeği aldıktan sonra Zeynep tam odadan çıkacakken geri döndü ve özenle bıraktığı tacı alıp hızlıca indi aşağıya. Babasını da öptükten sonra arabaya geçtiler. Selin elindekileri arkaya koydu ve koltuğa geçti. Zeynep de hemen yanına geçerken hızlıca düğünün olduğu mekana sürdü. Telefonunu çıkartıp Kerem'i aradı. Tam kapatacaktı ki öyle açtı telefonu. "

_ Güzelim nerdesin? Geleyim mi almaya?

_ Çıktık biz hayatım düğünün olacağı yere gidiyoruz. Sen nerdesin?

_ Bende evdeyim duş alıp çıkacağım.

_ Tamam aşkım çok oyalanma. Seni seviyorum.

_ Tamam güzelim bende seni seviyorum.

" Araba durduğunda inip eşyaları aldılar ve içeri girdiler hızlıca. Mekandan biraz ayrı kalan hazırlanma yerine girdiler. Hemen gelinliğini ve duvağını asıp tacını da makyaj masasının üstüne dikkatlice bıraktı. Selin de elindekiler bıraktı ve yan odaya geçip kendi kıyafetlerini bırakıp geri geldi. Onlardan hemen sonra da kuaförler girdi içeri. "

_ Önce makyaja alalım Zeynep. Sonra gelinliğinizi giyersiniz ve saça başlarız.

" Zeynep başını salladıktan sonra oturdu koltuğa. "

_ Ayhan abi doğallıktan yanayım biliyorsun.

_ Biliyorum canım biliyorum hiç merak etme. Denedik daha önce. Selin senide makyaja alsınlar sonra üstünü giy saça geçersin.

_ Tamam ben yan taraftayım bir şey olursa seslen Zeynep.

_ Tamam canım.

"Selin yan odaya geçerken Zeynep başını arkaya yaslamıştı ve istediği gibi abartıdan uzak bir makyaj yapılmaya başlanmıştı. En sonunda açık tonlarda ruj da sürüldükten sonra başını kaldırdı ve baktı. "

_ Eline sağlık çok güzel olmuş.

_ Sen zaten güzelsin canım benim. Hadi giyin gelinliğini sonra çağır beni.

_ Tamam.

"Ayhan çıkıp kapıyı kapattıktan sonra Zeynep hızlıca paravanın arkasına geçti ve dikkatlice giyindi gelinliğini. Kerem'in görmesini çok az kalmıştı! O da daha damatlığını görmemişti. Arkasında ki ipleri halletmesi için Selin'e seslendi. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin