96. Bölüm-Sevgili kriterleri

42 2 0
                                    

Sevgili kriterlerimiz;
* güzel olsun.. ama çok güzel olmasın.. ama çirkin de olmasın.. bana güzel gelsin yani.. başkaları beğenmezse sevinirim.. ama ben de çok beğeneyim.. lan başkaları iki dakka başka tarafa bakın.. bi rahat verin..
* doğurgan olsun.. bir koyup iki alabileyim.. memeleri de olsun.. ama çok büyük olmasın.. küçük de olmasın.. bana avuç içi kadar mutluluk yetsin..
* yaşı önemli değil.. ama benden önce ölmeyecek gibi bişey olsun.. ben de ondan sonraya kalıp sersefil olmak istemem.. mümkünse aynı anda ölebileceğimiz biri olsun..
* boşanmış ya da çocuk sahibi olabilir.. ama mutlaka çocuk benden olsun..
* çok para alıyosa çalışan biri olsun.. çok para almıyosa güzel yemek yapan biri olsun.. evinde otursun.. hem çok kazanan hem de güzel yemek yapan biriyse kesinlikle olmaz.. beni ikilemde bırakmayacak biri olsun..
* alkol ve uyuşturucu kullanmasın.. bütün kötülüklerin değil yavrularımın anası olsun.. sigara içmesin.. ama benim sigarama da karışmasın.. benle içer alkolude sigarayıda aynı daldan aynı şişeden içeriz
* dürüst olsun.. ama yalan söylemeyi de kıvırabilsin.. tabi bana yalan söylemesin.. tepemi attırmasın..
* akıllı olsun.. ama benden akıllı olmasın.. yeri geldiğinde kandırabileceğim bi düzeyde kalsın..
* saçları sarı olmasın.. ama boya da olmasın.. kıvırcık ya da kısa olmasın.. uzun olup böle ağzıma ağzıma da girmesin.. banyoya falan da dökülmesin.. en temizi kel olsun.. saç dediğin kıl bi mevzu zaten.. tabi ki döşü de kılsız olsun..
* bakımlı olsun ama masraflı olmasın.. evdeki malzemelerden süttü ayrandı hıyardı karıştırıp yapsın işte bişeyler.. kozmetike para vermesin.. ev ekonomisini beş yıllık kalkındırsın..
* kültürlü ve eğitimli olsun ama belli etmesin.. vikipetya gibi her dakka bilmiş bilmiş konuşup adamı ayar etmesin..
* yaylı çalgılardan en az birini çalsın.. sesi güzel olsun.. müslüm sevsin.. dans etmeyi sevmesin.. yalnız benle dans etsin.. hele hele ısrar.. hiç etmesin..
* bana deli divane gibi aşık olsun.. çok sevsin.. kara sevsin.. körü körüne sevsin.. gerekirse dağa kaldırsın.. masaya yatırsın.. donu sıyırsın.. ırzıma falan geçsin..

Sevimli Tumblr AşıklarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin