First Conversation

7.6K 156 15

*Det finnes forskjellige typer folk på en skole. En videregående skole.
Det er de høylytte, og mest populære. De som tror de eier hele skolen og har makten.
Så har vi de som aldri stryker på prøver, de smarte som også får mye oppmerksomhet.
Så har vi bitchene, de som skal være pissa mot alle og en hver. Får mindreverdige til å begynne å gråte omtrent hver dag.
Også har vi de sjenerte. Der ligger jeg. Jeg er sjenert. Men ikke altfor sjenert. Sånn midt i mellom. Midt på halvveis. Ingen gidder å snakke til meg hvis de absolutt ikke er helt nødt. Jeg har venner, gode, ekte og snille venner.

************************

Sola steiker som faen i nakken idet jeg går oppover skoleplassen. Håret henger over rumpa, dekker nesten hele den hvite shortsen. En hvit singlet under en rød ukneppet og lang tynn skjorte. Det vanlige. Jeg kommer inn på skolen og rett mot skapet. Skap 36. Jeg møter venninna mi der, Kaitlyn. Det blonde håret hennes er satt opp i en vellykket dott. Jeg ser på timeplanen, den henger på innsiden av skapdøra. Naturfag. Jeg tar ut bøkene og smeller igjen skapet. Jeg er seksten år og føler meg mer voksen enn noen her. Jeg er alltid stille av meg. Hvorfor har noen et problem med det? Jeg blir stadig vekk sett stygt på. Hvorfor? Hva er det som er så faens galt med meg? Svar da!

Vi kommer inn i det klamme klasserommet. Læreren, Mr. Heffers ber en av gutta om å åpne et vindu. Jeg går bare helt bakerst og setter meg på min plass. Jeg har fått plass ved siden av Kaitlyn, noe ingen av oss hadde trodd. Timen starter og alle må slå opp på en bestemt side i boka. Leksene sjekkes. De fleste av de populære i klassa har selvfølgelig ikke gjort den, som ender med en anmerkning. Jeg har gjort den. Jeg gjør den alltid. Om jeg ikke rekker å gjøre dem hjemme, gjør jeg dem bare i friminuttet før timen. Gjort er gjort! Kaitlyn kaller meg ofte englebarn. Men nei, jeg er egentlig ikke det. Bare så du vet det! Ja, jeg kan være snill og grei jeg, men alle har faenskap i seg, hvertfall et lite snev av det. Noen mer enn andre. Jeg kommer plutselig på at jeg glemte telefonen i skapet. Jeg rekker opp hånda og spør om jeg kan gå å hente noe jeg glemte i skapet. Jeg sier ikke at jeg skal hente telefonen, sier jeg det kommer bare lærer'n og sier av den ikke trengs i timen uansett. Så jeg trasker ut av klasserommet, føler de stygge blikkene på ryggen. Fuck dere alle sammen...

Jeg går bortover de tomme gangene. Kommer frem til skapet mitt og låser opp. Jeg tar ut telefonen. Trykker på hjem-knappen bare for å sjekke noe som egentlig ikke trengs å sjekkes. Har dere noen gang gjort det? Bare trykke på en knapp på telefonen bare for å se på den opplyste skjermen uten egentlig å tenke over av dere gjør det? Ja, jeg gjorde akkurat det. Jeg taster inn koden på iPhonen og ser på den mens jeg går. Holder på å gå på kaffeautomaten fordi jeg er så oppslukt i den jævla telefonen. Today's kids be like... Sjekker litt av hvert, snapchat, facebook og instagram. Det vanlige.
Så klarer jeg å være så dum at jeg ikke får med meg at noen snakker til meg. "Hei du! Hallo! Jorden kaller." Sier en dyp stemme. Jeg merker en hånd vifte foran trynet mitt. Jeg løfter blikket. Han har jeg sett før. Hvor? Åja, han går en klasse over meg. Han er av de slemme gutta. Han ser egentlig ikke ut til å bry seg om meg til vanlig. Dette må være første gang han noen gang snakker til meg for alt jeg vet. Connor Jogian heter han. Han er av de som folk respekterer for å si det sånn. For å se det rett ut, han er en jævla fuckings badboy. Mange av dere er sikkert jævlig lei av å høre det ordet. Badboy. Men same shit. Jeg møter blikket hans. "Er det no'?" Jeg skrur av telefonen og ser rart på ham. "Ville du bare skulle følge med på hvor du går." Sier han surt og går opp i andre etasje til avdelinga for hans trinn. Jeg skjønner først ikke hva han mente. Så ser jeg det, jeg står rett foran en søppeldunk. Hadde han ikke sagt noe, hadde jeg løpt på den. Hahah, fy faen jeg er dum rett og slett! Jeg trasker tilbake til klasserommet. Klar for å møte på alle blikkene idet jeg åpner døra og quiter stillheten.

***********************

Jeg går hjem. Det er ikke mer en to kilometer. Jeg kommer fram til inngangspartiet. Vi har et egentlig ganske stort hus. Kaitlyn kaller det luksus, jeg kaller det normalt. Jeg går inn den store dobbeltdøra og lukker den bak meg. På kjøkkenet står mamma og lager middag. Lukter som hjemmelaget gryterett. Ja, det er det det er. Jeg går opp trappa opp til rommet mitt. Møter på den seks år gamle lillebroren min, Jackson.

Jeg kommer inn på rommet mitt. Setter meg i dobbeltsenga og setter på TV'en. 90tommer. Rich bitch? Næh...
Jeg skrur på en tilfeldig kanal. Ender opp på et eller annet talkshow. De snakker om en eller annen kjendis. Første gang han hadde sex. Hvorfor skulle folk være interesserte i når han hadde pult noen for første gang? Gir jo ikke mening. Jeg driter rett oppi ræva i det. Switcher over på noe som gir mer mening. Skrekkfilm kanalen. Digger skrekkfilmer! En film som heter The killer house. Har sett den før. Ikke den beste jeg har sett, men er helt grei. Telefonen gir fra seg en lyd. Jeg gidder ikke bøye meg for å få tak i den. Den får bare ligge. Filmen er snart ferdig. Jackson kommer inn på rommet mitt. "Bree?" Han ser litt trist på meg. "Ja Jackson?" Svarer jeg. "Tror du jeg kan få lov til å sove hos deg i natt?" Sikkert fordi han kom inn til meg mens jeg så på en annen skrekkfilm i går, han så den ved et uhell og lå livredd på sitt eget rom i natt. "Så klart." Smiler jeg. Jeg switcher over på TV'en igjen. På en Disney-kanal. Han kommer og gir meg en varm klem. Han er myk, som en liten søt bamse.

*******************

Klokka er halv elleve på kvelden. Jackson gikk og la seg for to timer siden. Jeg lister meg inn på rommet etter å ha vært på badet og pusset tennene. Jeg smyger meg under dyna. Flott, han har tatt min side av senga. Jeg får den kalde dyna. Jeg brer dyna lenger over skuldrene hans og legger meg selv under den kalde dyna. Så kommer jeg på, telefonen min plinga i sta. Jeg griper den og skrur den på. Noen la meg til på Snapchat, og jeg har en ventet snap. Jeg ser etter. Okei? Connor la meg til på Snap! Why? Jeg legger ham til og åpner den ene snappen han har sendt. Et bilde av en ølboks som står på et bord. Og tekst, det står: *kom bitchen seg forbi søppeldunken?* fy faen idiot. Jeg tar et Bilde av meg og skriver tilbake: *Kom helt rundt, tenk!* sendt! Han åpner den etter to sekunder. Ok, han så tydeligvis at jeg lå i senga da jeg tok bildet, for jeg får en snap tilbake, det står: *Har bitchen lagt seg alt?" Med pedoemoji bak. Ja, jeg har lagt meg, men aldri om han får vite det. *Nope, bare ligger og ser film.* lyver jeg tilbake. Han spør hvilken. Jeg svarer den jeg så på tidligere i dag. *The killer house.* han svarer med en ufølsom K.

Jeg skrur av telefonen og slukner ved siden av den livredde og trøtte lillebroren min.

----------------------------------

Ok, det var første kapittel av den nye boka!
Håper dere likte Dragged To Hell, dere som leste den fra start til slutt. Fikk mange kommentarer om at det siste kapittelet var til å gråte av. Gjør meg glad å høre det! :-D
Håper dere vil like denne like godt som den forrige.
ilu<3
REDIGERT::: Bok nummer 2 i serien Bitch Diary er ute! Tittelen er "Bitchacho Bitches"

Bitch DiaryRead this story for FREE!