«Κούνα το, μωρό μου!», ακούστηκε μια ανδρική φωνή ακριβώς πίσω της. Τα μεγάφωνα έπαιζαν στη διαπασών, όλο το θέατρο έτρεμε σχεδόν κάθε φορά που τα μπάσα του τραγουδιού χτύπαγαν κόκκινο, αλλά ακόμα και με ένα σωρό άντρες να σφυρίζουν και να φωνάζουν γύρω της, δεν υπήρχε περίπτωση να μην ξεχωρίσει την αγριοφωνάρα του Μάρκου

«Καλά, δεν ντρέπεσαι καθόλου;», του φώναξε καθώς εκείνος συνέχισε να σφυρίζει προς το μέρος της σκηνής. «Γκόμενά σου είναι, πώς εκφράζεσαι έτσι;»

«Και λίγα λέω. Τη βλέπεις πώς κουνιέται; Τζίνααααα!!», φώναξε και πάλι προς τη σκηνή. «Τρέλανέ μας όλους κορίτσι μου!»

Η Νίνα ξέσπασε σε γέλια και έστρεψε και πάλι το κεφάλι της προς τη σκηνή. Εκεί ακριβώς όπου η κολλητή της, η Τζίνα, έδινε κανονικό ρεσιτάλ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της χορευτικής της ομάδας. Ήταν Σάββατο βράδυ και όλοι τους βρίσκονταν σε ένα θέατρο στο Γκάζι όπου για δέκατη συνεχή χρονιά εξελισσόταν ο διαγωνισμός Breakin' Bad. Ένας διαγωνισμός breakdance στον οποίο η ίδια κανονικά δεν θα έπρεπε να πάει. Όμως η Τζίνα την είχε παρακαλέσει χιλιάδες φορές να έρθει να την δει κι έτσι η Νίνα μαζί με την ξαδέρφη της, την Αναστασία, αποφάσισαν να πάνε μαζί με τον Μάρκο. Αυτόν τον θεοπάλαβο τύπο που στεκόταν ακριβώς πίσω τους και φώναζε προς τα ξελιγωμένα αρσενικά, διευκρινίζοντάς τους συνεχώς πως η χορεύτρια που αυτή τη στιγμή κουνούσε προκλητικά τον πισινό της επί σκηνής ήταν δικιά του και μόνο δικιά του.

«Θαυμάζω την ψυχραιμία σου.», του είπε η Νίνα καθώς την έπιασε από τον ώμο. «Κοίτα τους πώς την κοιτάνε. Λες και δεν έχουν δει ξανά γυναικεία μπούτια.»

«Σιγά μην σκάσω για τα λιγούρια. Έχω το καλύτερο μωρό στον πλανήτη και απόψε το βράδυ θα είναι στο κρεβάτι μου. Μ' ακούτε ρεεεεεε!», φώναξε ακόμη πιο δυνατά γύρω του κι η Νίνα του έκλεισε το στόμα.

«Μαζέψου!», είπε σκασμένη στα γέλια κι εκείνη την ώρα η Τζίνα πετάχτηκε στον αέρα, έκανε μια ανάποδη κωλοτούμπα και με ένα σπαγκάτο προσγειώθηκε στη μέση της πίστας, ολοκληρώνοντας έτσι το χορευτικό τους. Ήταν η τελευταία εμφάνιση ομαδικού χορευτικού για εκείνη τη βραδιά. Στη συνέχεια θα λάμβανε χώρα και η τελευταία μάχη ανδρών χορευτών και έτσι το φεστιβάλ θα έφτανε σιγά σιγά προς το τέλος του.

«Πάμε να βρούμε την Τζίνα. Θα 'ρθεις;», την ρώτησε η Αναστασία καθώς ξεκίνησε να ακολουθεί τον Μάρκο προς το πίσω μέρος του θεάτρου.

Dreams of Dancing...Διαβάστε αυτήν την ιστορία ΔΩΡΕΑΝ!