Περίληψη

29.1K 1K 83
                  

Πρόσφατα εγκατεστημένη στην Αθήνα, η 24χρονη Νίνα δουλεύει ως γραφίστρια σε ένα νεανικό περιοδικό. Αν και αποφεύγει τις εξόδους, τα ποτά και τα ξέφρενα πάρτι, ένα βράδυ βρίσκεται καλεσμένη σε ένα φεστιβάλ χορού. Ένα διαγωνισμό streetdance που θα γίνει η αιτία να αλλάξει όλη της η ζωή. Δίχως να το προκαλέσει, η Νίνα θα μπει στο στόχαστρο του γυναικοκατακτητή Άλεξ, διάσημου bboy και εκπληκτικού χορευτή.

Για τον Άλεξ ο μόνος τρόπος για να την κερδίσει είναι μέσω της κίνησής του, κάτι στο οποίο δεν έχει αντισταθεί μέχρι στιγμής καμία γυναίκα. Εκείνο όμως που δεν γνωρίζει είναι ότι η Νίνα, όχι μόνο είναι αποφασισμένη να αποφύγει άντρες σαν κι αυτόν, αλλά κρύβει και μια βαθιά αποστροφή για ότι έχει σχέση με τον χορό...


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τί μου κάνετε;;;;

Το ξέρω ότι έχω εξαφανιστεί πάρα μα πάρα πολύ καιρό, αλλά η προηγούμενη ιστορία μου δεν "τράβαγε" κι έτσι, μέχρι να μου έρθει κάποια καλύτερη έμπνευση, παρέμενα απλά στάσιμη.

Θεωρώ πως επιτέλους η έμπνευση επέστρεψε και μαζί της έφερε και τη Νίνα με τον Άλεξ (των οποίων τον περιπετειώδη έρωτα θα διαβάσετε σε αυτήν εδώ την ιστορία). Ελπίζω να τους λατρέψετε όσο τους έχω λατρέψει ήδη εγώ και να σας κρατήσουν μια ευχάριστη παρεούλα μέχρι το τέλος της ιστορίας τους.

Αλήθεια, πώς σας φαίνεται το στόρυ μέχρι στιγμής; Τί φαντάζεστε ότι θα γίνει στο πρώτο κεφάλαιο; Ανυπομονώ να διαβάσω τα σχόλιά σας.

Μέχρι τότε φιλάκια πολλά πολλά!!!! :D

Υ.Γ.  Ένα μεγάλο, τεράστιο, γιγαντιαίο, κολοσσιαίο (και λίγα λέω) "ευχαριστώ" στην fotmak για την απερίγραπτη όρεξη και καλοσύνη της να με βοηθήσει να σουλουπώσω την περίληψη, να διαλέξω ηθοποιούς για τους πρωταγωνιστές μου, να μου φτιάξει εξώφυλλο, να μου φτιάξει το .gif που βλέπετε στην εικόνα και ένα σορό άλλα πράγματα..... κορίτσι, πραγματικά δεν έχω λόγια! Δεν ξέρω τί θα έκανα αν δεν είχα τη σιγουριά της βοήθειάς σου κάθε φορά!!! :D Είσαι μια μικρή θεά!!!! :D :D

Υ.Γ.2 Στο .gif της εικόνας, οι πρωταγωνιστές Νίνα και Άλεξ (μαζί με το υπόλοιπο cast)


Dreams of Dancing...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα