intro

2.9K 131 4

Song jihyo
-queenka lama
-suka membuli klau die rase bosan atau ade org cari pasal dgn dia
-pandai
-cucu pegetua sekolah
-geng red velvet

Park jimin
-kingka baru
-suka membuli budak junior
-geng bts
-byuntae
-pandai

Kim yuri
-queenka baru
-suka membuli tanpa sebab
-perasan hebat
-gedik
-geng snsd

Song jong ki
-kingka lama
-suka membuli mengikut perasaan
-cucu pengetua sekolah
-pandai
-flower boys walaupun kingka

Ahli red valvet
-irene
-yeri
-seulgi
-wendy
-joy

Ahli bts
-jin
-jungkook
-suga
-taehyung
-rapmonster
-jhope

Ahli snsd
-jessica
-yoona
-sunny
-taeyeon
-seohyun
-hyeyeon

Ramai lagi yg akan keluar so jgn risau...author first time buat ff so klau ade salah silap contohnya typo teruk sangat maafkan author tau.klau nk tau sekang high school mcm mne,korang boleh tengok cita who are you school 2015.dan klau ff ni ade yg same dgn ff korang...author mintak maaf tapi srs author ckp yg author tak guna idea ff korang.

Lagi satu author ni kurang minat sikit kat kpop so klau ade yg salah silap terhadap bias korang author mintak maaf...tapi klau boleh bagitahulah author ape yg salah..nanti xde lah salah lagi terhadap bias korang...hihihi k lah bye

Queenka Vs Kingka (COMPLETE)Lies diese Geschichte KOSTENLOS!