DUYURU

64.5K 1.9K 683
                                    


Selamun Aleyküm :)

Burada ve diğer hesaplarımda çok fazla soru var, genel olarak hepsini topluca burada cevaplamaya çalışacağım.

Öncelikle finalin ne zaman yayınlanacağını o gün yahut ondan bir önceki gün bildireceğim. Büyük ihtimalle hafta sonu olacak. Saati ise finali yayınlayacağım günün içinde duyuracağım. Yayınlandığım zaman da zaten ayrıca bildireceğim.

Yayınlanacağı zaman, İnstagram ve Twitter'dan duyurulacağı gibi buradan da bildirilecek fakat bu şekilde ayrı bir bölüm açmak yerine profilimde gönderi olarak paylaşacağım. Wattpad'de güncellenme sorunu sık sık yaşandığı için İnstagram ve Twitter'dan bunun takibini yapmanızı öneririm, aksi takdirde bir mesuliyet kabul etmiyorum. İnstagram yahut twitter kullanıcısı olmayabilirsiniz, fakat bu ağlara girmek için illa ki üyelik gerekmiyor. (Aşağıda hesaplarımın ismini vereceğim.)

Finali yayınlıyor olmamı keyfiye bir durum olarak görmemenizi ve buna göre davranmanızı da belirtmek istiyorum. Çünkü bir saat yerine bir gün ve hatta devamlı burada kalmasını isteyenler oldu. Bu mümkün değil ne yazık ki, yayın evimle bu durum için böyle orta yol bir karar almışken daha fazlasını talep etmem uygun olmaz.

Kitabın kapağı ile ilgiliyse... Beğenen de beğenmeyen de var. Eleştirilerinizi bana yapmanız bir şeyi değiştirmeyecek arkadaşlar çünkü kapak tasarımı benim elimde değildi. Bu yüzden rica ediyorum bana yaptığınız geri dönüşlerde düşünerek hareket edin.

Sayılı günler kaldı diyebiliriz rahatça, İnşaAllah her şey güzel ve hayırlı olur. Kitap çıktıktan kısa bir süre sonra bir Buluşma&İmza günü yapacağımızı söylemiştim, soranlar için bir kez daha söyleyeyim :) Fuar ve diğer etkinlikler için net bir programımız olduğunda size haber vereceğim.

Şimdilik görüşmek üzere, Allah'a emanet olun :)

instagram: ozcanmerve

twitter: ozcanmerveee



Gözlerini Haramdan SakınHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin