Emma P.O.V.

Novi stan, novi faklutet, novo okruženje, novi ljudi, ali najvažnije novi grad. Savršena kombinacija da započnem svoj novi život što dalje od svoje prošlosti. Gledala sam zgrade pokraj kojih smo prolazili na putu prema mome fakultetu gdje su se nalazile zgrade u kojima ću provesti svojih nekoliko godina sve dok ne završim fakultet. U pozadini se čuo glas Ed-a i riječi njegove pjesme Drunk.

'Spremna?' iz mog razmišljanja me prekinuo Harryjev glas. Okrenula sam se prema njemu i malo nasmijala.

'Nadam se' tiho sam rekla na što me on pogledao sa osmijehom.

'Budi bez brige. Svidjet će ti se ovdje. Plus k svemu tome ja sam tu s tobom tako da se ne trebaš brinuti' samo sam kimnula glavom i vratila pogled na užurbane ulice Londona. Harry je bio samo godinu dana stariji od mene no ponašao se kao da ima 24 godine. Ruke su mu bile prekrivene raznim tetovažama koje je skupio tijekom razdoblja između 17 godina do sada. Kosa mu je bila kovrčava i pustio ju je da mu naraste skroz do ramena kako bi mogao nositi one poznate muške punđe koje njemu savršeno stoje. Mislim da je on jedan od mojih idola ili ti osoba na koje se ugledam. Od malenih nogu mu se divim jer jednostavno ga nije briga šta drugi misle o njemu i šta mu pričaju iza leđa no ja sam skroz suprotna od svega toga. Mene pogodi kada drugi pričaju sranja o meni i kad me vrijeđaju iako mi je Harry govorio kako ih trebam ignorirati.

'Stigli smo' ponovno me iz mog razmišljanja prekinuo Harryjev glas. Protresla sam glavom kako bi izbacila sve nepotrebne misli, pogledala ispred sebe i duboko udahnula.

'To je to, novi živote stižem ti' rekla sam sebi u bradu, otvorila vrata i polako izašla van gledajući sve oko sebe. Harry se stvorio pokraj mene sa mojim torbama dok sam ja uzela ruksak i prebacila ga preko ramena.

'Ajmo da ti pokažem tvoju sobu' nasmijao se i polako smo krenuli prema ulazu u zgradu.

'Hey, Jane. Imamo novog stanara' rekao je Harry jednoj malo starijoj gospođi čim smo ušli u zgradu. Pogledala nas je s ogromnim osmijehom i pružila ruku.

'Ja sam Jane, drago mi je.' rukovala sam se s njom i uzvratila osmijeh.

'Ja sam Emma.' rekla sam sramežljivo i stala uz Harry jer to uvijek radim kada upoznajem nove ljudi te se ne osjećam previše sigurno. Harry je skužio i samo omotao ruku oko mojih ramena.

'To je moja mlađa seka koja se odlučila doseliti ovdje kod mene' zezao me je na što se Jane samo nasmijala i pružila mu ključ.

'280, znaš gdje se nalazi?' upitala ga je dok je on uzeo ključ od nje.

'Naravno, mogao bi ne gledajući ovuda proći' na licu mu se stvorii onaj njegov iskreni osmijeh od kojeg mu se naprave dvije male rupice koje ga čine preslatkim i neodoljivim. Krenuli smo niz hodnik, a zatim se popeli po stepenicama i još jednom uputili niz hodnik dok nismo stigli do predzadnjih vrata.

'Tvoja cimerica bi trebala biti na nastavi do nekih tri pa se stigneš raskomotit i sve raspakirat dok ona ne stigne.' rekao je Harry otključavajući vrata. Otvorio ih je i pustio mene da prvo uđem, a zatim je on ušao za mnom i odložio stvari pokraj kreveta koji je bio savršeno složen. Okrenula sam se oko sebe i nasmijala jer mi se soba užasno svidjela. Nije bila niti prevelika niti premalena nego onako baš taman.

'Hvala ti' tiho sam rekla čvrsto ga grleći. Omotao je svoje ruke oko mene i položio jedan poljubac na moju glavu.

'I drugi puta. Ja sad moram ići jer mi nastava uskoro počinje, ali ako išta zatrebaš ja sam tamo' pokazao je na zgradu preko puta naše. Samo sam kimnula glavom i odmaknula se od njega.

'Dobro, vidimo se onda kasnije' nasmijao se i krenuo izaći iz sobe.

'Ja ću ti pokupiti raspored za sutra i sve što ti treba pa ti donesem. Samo reci Styles kada dođeš u zgradu i dečki će ti odmah pokazati moju sobu' rekao je prije nego je nestao u hodnik i zatvorio vrata za sobom. Bacila sam se na krevet i pustila misli da putuju kuda žele. Nasmijala sam se sama sebi jer je ovo nova stranica u mome životu. Sve što se dogodilo u prošlosti, nadam se da će i tamo ostati. Okrenula sam se na trbuh, uzela mobitel u ruke i otključala ga te ugledala sliku svih svojih prijatelja iz LA-a.

Louis Tomlinson THE BOXER- 1.sezonaRead this story for FREE!