Capitolul 1

26.7K 620 48
                                    

Uneori în viață apar ocazii pe care nu trebuie să le ratezi pentru că se întamplă să ai parte de experiențe frumoase și să capeți noi cunostințe care îți vor folosi în viitor.
Dar asta nu se aplică si in cazul meu,  sunt obligată să merg într-o excursie plictisitoare cu clasa care nu îmi va ajuta deloc în viitor, dar nu am de ales.
După ce am încercat să mă pregătesc fizic și mai ales psihic pentru aceasta excursie am început să îmi fac bagajul.
Mi-am așezat hainele și restul obiectelor de care am nevoie  închizând fermoarul trolerului negru.
Mă întreb oare cum va fi cabana în care vom sta. Cei mai mulți profesori speră că cu ajutorul acestei excursii vom deveni o clasă mai unită deoarece suntem clasa a 12 a iar la noi  în clasă nu sunt legate prietenii.
În opinia mea, nu cred ca vor reuși ceva, toți sunt niște fițosi, aroganți care nu vor muncii o zi din viața lor.
Nu spun ca eu nu fac parte din aceeasi clasă socială dar eu mă pot coborâ la nivelul orcarei persoane fără ca acea persoană se simta stânjenită de prezența mea, consider că educația, cei 7 ani de acasă sunt foarte importanți. Acest lucru îl stiu de la parinți mei, pe care mi-l spuneau de cand eram mică.
Cand m-am trezit din propriile gânduri am văzut că este miezul nopții si trebuie să dorm deoarece trebuie să mă trezesc  de dimineață.

Mă trezesc la ora 7 dimineața plecarea fiind la 8.
Intru în baie, mă asez pe marginea căzii, potrivesc apa si o las să curgă, las fiecare articol de îmbrăcăminte pe gresia rece din baie.
Intru în cadă, apresc apa, aceasta fiind la nivelul pe care mi-l doream.
Las caldura apei sa îmi relaxeze fiecare muschi. Iau capul dușului udandu-mi parul, îl șampunez bine masându-mi scalpul, iau gelul de duș cu aromă de vanilie masandu-mi corpul cu acesta,la final las orice urmă de spumă sa alunece de pe corpul meu. Ies din cada îmi înfăsor un prosop pufos în jurul corpului si merg în camera mea.
Imi iau lenjerie intimă din bumbac neagră,o bluză albă pe care o bag în blugii negri, îmi usuc părul și trec peria usor prin el,lăsându-l pe spate.
Pentru make-ul aleg ceva simplu un ruj rosu pentru a da putin a culoare ținutei si mascara. Îmi iau o geacă neagră de piele și mă încalț cu o pereche de ghete negre cu șireturi. Comand un taxi, iau trolerul mergând și coborând cu grijă fiecare scară.Când ajung pe trotuarul străzii parchează si taxiul pe care l-am comandat, taximetristul îmi ia trolerul punandu-l în porbagajul masinii, urc pe bangheta din spate pâna la locul plecării.
Când ajung taximeristul îmi dă trolerul pe care îl duc catre autocarul cu care urma să plecam acolo, șoferul mi-l ia si mi-l pune la bagaje.
Urc în autocar, diriginta face prezența si plecam.
Tot drumul a fost plictisitor am stat cu caștile în urechii fară să vorbesc cu nimeni.Uitandu-ma din cand în cand în jur la colegii meu cu fetele plictisite încercând sa gaseasca subiecte comune de discuție.
Ajungem într-o pădure iar pe masură ce ne afundăm în aceasta am vazut cateva cabane unde se presupune ca vom sta pentru o săptămână.
Coborâm din autocar ne luăm bagajele iar în timp ce asteptam ca diriginta să îmi pronunțe numele și sa îmi spună cu cine voi sta in cabană îmi dau seama ca locul asta nu este foarte vizitat fiind rupt de civilizație si fara curent electric.

-Copii după cum cred că va-ti dat seama aici nu avem curent electric, pentru a fi obligați să comunicați unii cu alții. În cabane veți fi cate 4 iar in același format veți participa și la jocurile de echipă.
-Vanessa Anderson, Bony Ans, Nina Peterson si Alexa Smith vor sta în prima cabană.

După ce mi-am auzit numele am intrat în cabană,aceasta are o camera cu 2 paturi asezate în paralel iar in partea opusa a camerei înca 2 in dreptul fiecăru-i pat este cate o lada pentru a ne depozita lucrurile incepand  deja sa fac asta iar în partea opusa a uși de la intrare este usa băii.Poate că judec o carte după copertă dar aceste fete mi se par extrem de mofturiase avand în vedere modul in care au strâmbat din nas la vederea cabanei.
Dupa ce am luat  prândul a început si prima activitate in echipă, o vânătoare de comori prin apropierea cabanei dar si la o distanță destul de mică de camp.
Prima comuară îl găseam langă cel de la patru-lea artar.
Am intrat tot mai mult in pădure dar nu vedeam nici un arțar.
Mi-am aruncat o privire la ghetele mele si am vazut ca am șiretul dezlegat.
Il leg dar nu mai vad nici o fata langa mine, încep să alerg strigand la fiecare dintre fete dar dupa un timp renunt.
M-am pierdut dar înca încerc să ajung la camp cand deodata aud niste voci crezand ca astea vor fi portita mea de scăpare.
Ma apropii tot mai mult de acele persoane reușind sa disting ce spun.

-Gata Bennet asta a fost ultima data cand ne mai minti.Ia-ti adio.

-Stati promit ca va aduc bani pe marfa .

Dar în momentul acela îl vad pe unul dintre ei ca a scos un pistol si a tras fara sa mai spuna nimic si fara pic de gresală, glonțul nimerindu-i capul, iar acesta a cazut fara suflare.
Văzând toate astea dau un pas în spate dar sunetul unei crengi rupte se aude de sub talpa mea, acestia indreptându-si privirea spre mine.
Incep să aleg cat de tare pot in spatele meu fiind cei doi barbatii lipsiti de suflet.

-Hei,tu stai pe loc!

Dar la auzul acestei propopozitii incep sa alerg din ce in ce mai repede.
Dar ma impiedic de radacina unui copac, pana sa ma ridic si sa incel sa alerg iar unul dintre ei imi pune un șervetel cu un miros întepator îmi intunecă privirea....

______________________________________
Buna am schimbat inceputul cartii.
Sper sa va placa astept parerile voastre.

Indragostita de un mafiot 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum