deel 3

615 36 1

Deel 3~

Zou dit een beproeving of een test zijn van allah? Ik heb het volgehouden 4 jaar lang. Geen enkele vrouw zou dit accepteren. Geen enkele vrouw zou dit willen meemaken wat ik mee heb gemaakt. Ik wens dit geen enkele vrouw toe maar ik had Sabr. Maar hoelang moet ik nog sabr hebben? Ik ben kapot , gewoon kapot zowel lichamelijk als geestelijk.

Mijn lieve moeder die ik altijd vertel dat ik gelukkig ben en blij ben met Nordin. Ik heb iedereen 4 jaar lang bedrogen. Ik ben ook dom geweest. 4 jaar lang zat hij dus te rommelen met een andere vrouw. Van mij mag hij alle vrouwen hebben, hij mag ze allemaal maar wat ik zeker weet is dat dit zal stoppen. Hier zal een einde aankomen.

Ik als vrouwzijnde heb ook recht op mijn vrijheid , ook recht op werk. Ik heb me jaren ter plette gestudeerd om vervolgens te gaan werken en m'n eigen geld te verdienen. Ik heb mijn Universiteit diploma. Al die jaren dacht ik dat ik zou gaan werken als verpleegster in een ziekenhuis. Maar nee ik zit dag en nacht vastgesloten thuis.

Als ik naar me moeder wil gaan brengt hij me om de "goede" schoonzoon uit te hangen. Ze moesten eens weten dat achter mijn fakeglimlach tranen van verdriet schuilt.

Ik zal vechten voor mijn rechten. Ik ben pas 24 jaar , zit nog in de bloei van mijn leven en heb meegemaakt wat een vrouw van 40 nog nooit mee heeft gemaakt. Ik wilde al zo lang kinderen. Uiteindelijk was ik zwanger van een meisje maar allah ir7amha. Nourdin had zijn "momentje" weer en sloeg er op los. Ik ben vernietigd om het zo maar te zeggen.

"Nora slaap je? Luister dan alsjeblieft naar me". Ik hoorde dat zijn stem serieus klonk en besloot maar om te antwoorden. "Ja wat is er"? "Het spijt me nora het spijt me, hoe kan ik dit ooit goed maken hoe"? "Vraag je af hoe je dit ooit met allah goed kunt maken". "Je hebt me vernedert, mishandelt, afgesnauwd waarom waarom"? "Ik weet het niet , ik weet het echt niet, Imane ze heeft me gek gemaakt". "Waarom had je dat niet op het begin gezegd"? "Allemaal vragen waar ik je geen antwoord op kan geven, ik houd van je wollahi ik houd echt van je". "Nee je houdt niet van me , 4 jaar lang heb ik het gevoel dat je me haat , je hebt me verwaarloosd. Nooit heb ik dat uit jou mond gehoord. Nooit ben je met een cadeau thuisgekomen en zei je " kijk voor jou mijn vrouw, ik houd van je". "Sorry, voor we gaan scheiden wil ik dat je me vergeeft en als ik nou straks kom te overlijden? overlijd ik met zoveel zondes dat wil ik niet". "Dit kan ik je niet vergeven, het is teveel om te vergeven. Je hebt me bloedeigen kind van me afgepakt. Kijk kijk deze plekken, kijk deze schrammen hoe zou jij je voelen als jou dit zou overkomen"? Ik zag dat zijn ogen zich opvulde met tranen. Dat vind ik nou het rare van hem. Ene moment haat hij me en behandelt hij me als een stuk vuil en het ander moment is hij weer een hele andere Nourdin ."Ik begrijp het Nora, ik weet niet wat me bezielde maar ik kan niet verder rustig leven als je me niet vergeeft". "Je telefoon gaat af". Hij pakte z'n telefoon uit z'n zak en ik zag "mijn schatje" staan. Dat zal vast die Imane zijn. Hij keek me aan met de blik of hij op mocht nemen. "Neem maar op , binnenkort is ze helemaal van jou". "Wat moet je , laat me even met rust" en hij hing op. Kijk dat bedoel ik nou met dat hij plotseling kan veranderen. "Ik heb een vraag voor je Nourdin en dan ga ik proberen te slapen". "Ja vraag maar". "Waarom doe je zo tegen me, dat is alles wat ik wil weten". "Oke zal ik je de waarheid vertellen"? "Graag dan weet ik waar ik al deze schrammen en wonden aan te danken heb". "Nou Imane belde me een keer op met de boodschap dat ze je een keer gezien heeft dat je een man binnen gelaten heb. Ik accepteerde dat niet en geloofde haar". "Wat? Een man binnen gelaten"? La hawla wala quwata illa billah. Zou ik dat ooit doen Nourdin ? Je kent me inmiddels al 4 jaar en je denkt zo over me". "Dat is wat ik deed ja, ik geloofde haar maar de vraag is of dat zo is"?
"Nee dat is niet waar, dat zou ik nooit doen. Allah ziet alles. Ik heb nooit tegen je geschreeuwd ,ik heb je nooit uitgescholden ondanks wat je allemaal gedaan hebt en dan moet ik een man binnenlaten"? "Oke het spijt me voor alles". Ik heb hem nog nooit zo hard zien huilen. Zou hij dit menen? Was zijn excuses oprecht?

"We gaan uit elkaar, ik kan niet meer zo leven Nourdin en dan moet je begrijpen. Ik zal me mond houden over alles maar vergeten zal ik nooit". "Jammer dat het zo heeft moeten lopen maar ik begrijp je. Ik ben dom geweest". "Allah i3awnek met je volgende huwelijk , over mij hoef je je geen zorgen te maken". "Kijk me aan, kan je me echt niet vergeven"? "Nee sorry ik kan je niet vergeven, vraag eerst vergevenis aan allah dat is wat je eerst moet doen". Paaattss! En daar ging weer een klap recht in m'n gezicht. Ya allah wat bezield deze man. Ik besloot maar om geen weerwoord te hebben en weer proberen te slapen. Deze man is ziek en moet nagekeken worden.

Zou hij dit allemaal menen of is dit gewoon toneel...?

De rechten van een Islamitsche vrouwWaar verhalen leven. Ontdek nu