57.Kapitola

5.5K 377 3
                                    

,,Musím jít, palí se mi maso," koktala jsem.

,,Na to že jsi ho ani nevytáhla z lednice tak," zasmál se. Jeho ruce přemístily na moje boky. On ví jak na mě, to je ten problém. Jezdil pomalu nahoru a dolů. Tak strašně nadržená jsem nebyla dlouho.

,,Myslím, že už nepůjdeš vařit, co myslíš?" zeptal se a já rychle přikyvovala a dravě jsem se mu přisála na rty. Jeho mě hladily po zádech a ve mě každý jeho pohyb vyvolával příjemné šimrání. Jeho jazyk se probojoval do mých úst a začala válka. Odtáhl se.

„Heeej," zasmutněla jsem.

„Jen jsem si tě chtěl vzít v posteli, ale když nechceš," zasmál se. 

„Víš kolik věcí se dá udělat za tu dobu než bychom vyšli nahoru?" zabroukala jsem u tváře.

„To máš pravdu." Jeho  ruka vystřelila na můj zadek.

„Auuuu," zaječela jsem a začala jsem se nepřetržitě smát. Pro truc jsem se sebrala a šla jsem do obýváku, kde jsem si sedla na sedačku a čekala na jeho příchod.

„To mi utíkáš?" zeptal se nadrženě. 

„Možná," vyplázla jsem jazyk. Sedl si vedle mě a ruku položil na moje stehno a hladil mě. Po několika mučících minutách jsem si ne něj sedla a začala ho líbat. Chytl mě za zadek.

„Bože tohle mi chybělo," řekl.

„Co?" 

„Ta tvoje krásná prdelka," přiznal a uchopil lem mého trička, které následně odstranil ze mě. Podprsenku jsem neměla. Ups.

„Ty jsi připravená co?" usmál se.

„Dělej vysvlíkni se!" rozkázala jsem mu. Stáhl si triko a konečně jsem viděla po dlouhé době jeho krásnou potetovanou svalnatou hruď. Přejela jsem rukou po svalech na břichu. Bože. Tomuhle se říká dokonalost.

„Megan už potřebuju být v tobě," koktal. Jak roztomilé.

„Na  co čekáš sakra," řekla jsem rázně. Rychlostí blesku byl nade mnou a sundával mi kalhoty společně s kalhotkami. Chytrý a praktický. Odhodil po chvíli i boxerky a následně do mě tvrdě pronikl. Skrz zadrhávaný dech jsem se snažila o to mu vyhovět a dát mu nohy kolem beder, ale byl tak rychlý a nedokážu popsat ten pocit. S ním to je jiné. Lepší. Nezapomenutelné. Krásné okouzlující oči mě propalovaly a přitom jeho tělo přiráželo do toho mého. Tak krásně vzdychal. Tak dokonalý pocit to slyšet. 

„Ach bože Megan, je mi v tobě kurva skvěle," mluvil na mě.

„Miluju když mluvíš sprostě," zasmála jsem se.

„Šukám tě dobře?" Pořád přirážel víc a víc.

„Jo,"

„Co jo?" šibalsky se usmál.

„Jo, Harry šukáš mě dobře," vzdychala jsem. Dobře jsem věděla, že už se dlouho neudržím. Myslím, že on už je tak na pokraji všech lidských zábran.

„Harry," vykřikla jsem a dosáhla konečně svého orgasmu. Udělal se hned po mě. Tak dokonalý podvečer.

Trošku uchylnější díl po dlouhé době. Jen vám chci říct, že další díl bude 30+ votů :)

Děkuju za podporu, děláte mi radost.

Miluju vás ♥


Láskou ZneužitaKde žijí příběhy. Začni objevovat