Capitolul 13 partea 1

97 3 0

#Bryan 

Acum se terminase ora si ma gandeam unde as putea petrece putin timp liber, singur . Tin minte ca am vazut o gradina superba de care nu parea sa stie prea multa lume . Ma plimb pe hol ,melancolic ,pana sa ajung la dulapul meu . Imi iau cateva carti si un caiet si pornesc spre acel loc . 

Ma apropii incet de acel loc si aud zgomote . Ceva nu e in regula . Una dintre voci imi era cunoscuta . Nu stau mult pe ganduri si ma strecor frumos dar in taina in gradina . Si acolo ce sa vezi fata , hmm, oare cum o chema .. Am..Am..Amy ! Am vazut-o de dimineata . Parea o fata de treaba , desi zvonurile cum ca ar iesi cu cei doi baieti "Alpha" nu era o idee prea buna . Insa niciodata nu uit ca nu trebuie sa judec o carte dupa coperta . 

Pierdut printre ganduri , am cam uitat unde ma aflu , parea a fi o cearta . O discutie aprinsa intre cei doi . Dupa cum se infatiseaza baiatul nu e mult mai mare ca ea . Probabil sunt chiar colegi sau din aceeasi generatie . Brusc imi amintesc figura cunoscuta a baiatului . Era Andi . 

Baiatul popular printre fete . Insa din cate imi aduc aminte avea o logodnica , bine spus avea , gandindu-ma ironic. 

-Hei tu ?! ce cauti aici ? - ma intreaba baiatul furios 

-Eu , nimic, doar cautam un loc linstit .

-Du-te si nu mai face spectacol e asa evident ca , cauti motiv de barfe .

-Tu judeci gresit si ar fi bine s-o lasi in pace am auzit destul de clar cand ai spus ca nu ar fi venit de buna voie aici . 

-Tu..!!

Cred ca ar fi timpul sa plec , nu vreau motiv de bataie , insa sincer sa fiu un pumn in fata lui nu suna atat de rau .

#Amy 

- Cine se crede si arogantul asta , voi, va cunoasteti ?

-Stii eu , nu , l-am vazut pentru prima oara in viata me..

-Nu-mi pasa doar , nu-l baga in seama .

-De ce ? nu-mi poti controla viata ! 

-Serios ? vrei sa incercam ? 

-Lasa-ma . 

-Amy, stii ca nu-ti vreau raul , eu , te iubesc!

Cuvintele lui mi-au ramas intiparite in minte , TE IUBESC , TE IUBESC..

Ce frumos suna in mintea mea , dar totusi eu il aveam pe Dash nu pot renunta la el , oricum e suparat , destul de suparat incat sa faca ceva ce nu si-ar dorii .

Ma uitam la Andi de parca acum l-as fi vazut prima oara , era schimbat , cu totul schimbat .. fata serioasa si incruntata pe care o avea , disparuse fara urma lasand un urma o fata senina si sincera .

Eu tin la Dash si nu voi renunta la el , nu as putea renunta . 

Dintr-odata Andi ma apuca de talie si ma trage spre el . Buzele lui incredibil de catifelate si de atragatoare erau indreptate spre ale mele . Nu puteam rezista tentatiei , orice parte a corpului meu isi dorea asta . O clipa de dorinta m-a mistuit , doream acel sarut ?

Brusc mi-am adus aminte de cele intamplate cu Dash , sarutul , grija lui fata de mine , comportamentul dulce si grijuliu . Nu puteam sa-i fac asta , pur si simplu nu puteam . Tin prea mult la el . 

L-am oprit , ochii de un caprui ispititor au sclipit pentru cateva secunde de mirare . Probabil se astepta sa ma sarute . Dar nu ! Nu azi ! nu aici , nu asa . 

Dash .. in mintea mea , erau doar clipele cu el , sarutul .. cum reactionase apoi , nu puteam pur si simplu sa-mi imaginez un viitor fara el , chiar daca Andi insemna mult pentru mine si Dash era important , mult mai important . 

Vreau sa ma eliberez din stransoarea lui dar el  nu-mi da drumul , ce ar trebui sa fac ?


-Andi .. te rog ..

-Nu , iti doresti asta , Amy , o stiu , o simt nu-mi spune ca nu-ti doresti asta , nu te voi crede .

-Andi , eu, nu pot , eu .. Dash .

-De ce mereu el ? de ce a trebuit sa apara el ?

-De ce ? Tu ai tupeul sa intrebi ?

-Adica?!

-De fiecare data cand ma simteam singura si ranita de catre tine cine era alaturi de mine ? tu sau el ? El normal ca el . De ce ? Lui ii pasa , ii pasa atat de mult . El e cel care merita afectiunea mea ..

-Eu , stii ca nu am facut nimic din propria mea vointa. Stii asta Amy , iar Dash e un profi..

Nu puteam sa rezist asupra vorbelor lui , si din reflex palma mea mica si fragila a atins obrazul lui , in primele clipe nu stiam ce am facut , apoi cand am realizat , am regretat amarnic .Ma eliberase din stransoare dar eu nu ma simteam bine , aveam un gol in stomac . Cum ? cum sa dau in el ?..

Nu trebuia sa fac asta desi o merita pe deplin .

-Andi , stai , nu am vrut sa ..

-Ce Amy ? voiai sa-mi dai o palma ? bine , te inteleg , o merit pe deplin la naiba . Te iubesc , nu pot sa nu te am ..

-Andi , eu , Dash , nu pot sa-l insel ..

-Insel ? voi sunteti impreuna ?!

-Eu ...

Sincer habar nu aveam , doar pentru ceea ce se intamplase aseara nu insemna ca noi suntem impreuna sau da ? Nu stiu , chiar nu stiu , sunt confuza . Ce ar trebuii sa raspund ? Doamne ..

-DA SUNTEM !

#AUTOARE

Sper ca v-a placut , astept parerile voastre in comentarii , in curand voi face si un grup pe facebook pentru cititori . Va multumesc ! :*

Aici link *-* :https://www.facebook.com/groups/849976348453916/
My life in two wordsRead this story for FREE!