hoofdstuk 9

2.5K 88 5
                                    

Pov Sanne

Max en Ik zijn naar huis gegaan. Me moeder gaat morgen al op huwelijksreis en Max moet weer naar huis toe. We hebben afgesproken dat ik snel weer daar heen ga. Ik wil me vrienden zo graag weer eens zien.

Als we thuis zijn hoor ik vreemde geluiden boven. Ik kijk Max aan en hij lacht. Ik weet wat hij denkt en wil het eigenlijk jammer goenoeg niet niet weten.

Max en ik zitten op de bank. Ik heb netflix opgestart en we kijken nu frozen. Jup i know. Het is een kinderfilm maar in de avond hou ik niet zo van horror. En ik hou nooit van een romantische of huil films. Die zijn altijd gewoon zo zielig.

Als de film af is gaan we naar boven. Gelukkig is het geluid gestopt.

We gaan me kamer binnen en max trekt zijn kleren uit. Ik doe ook me piyama aan en ga in me bed liggen. Max komt tegen me aanliggen en zo vallen we in een diepe slaap.

Pov Sam

Ik hoor dat er iemand thuis komt maar ik en, oke ik weet haar naam niet meer. Maar ja. In ieder geval gaan we gewoon door met wat we bezig zijn. Ze is echt slecht in bed. Het lijkt wel alsof ze het nog nooit gedaan heeft.

We zijn eindelijk klaar. Het was gewoon niet leuk meer. ZE DEED HAAR TONG IN MIJN OOR! Hoe goor kan je wezen. Niet dat me oor vies is ofzo maar ik zeg maar dat je dat toch gewoon niet doet.

Ik weet wie het is. Sanne. Waarschijnlijk met haar vriendje. Ja ik heb besloten dat hij haar vriendje is. Ik ga hun relatie kapot maken door met Sanne naar bed te gaan.

Ik zie dat het meisje slaapt en ga de kamer uit. Ik ga naar de badkamer en ga douchen. Ik hoor iemand binnen komen en hoor ook dat ze lachen. Mijn ouders zijn er.

Nadat ik klaar ben met douchen kleed ik me om en ga naar de kamer van Sanne. Ze ligt samen in haar met met die gozer. Ik weet het zeker. Hij is haar vriendje.

Ik weet een plan om Sanne me bed in te krijgen. Ik geef een feest en voer haar dronken. Hoe moeilijk kan dat zijn.

Hoi allemaal. Ik heb besloten dat ik 2 keer in de week ga updaten. Dat is op dinsdag en op vrijdag. Hopelijk vinden jullie dit een leuk boek.

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu