2- Eunuc-ul

55 1 0


Eunucul Viorel, într-o seară liniștită de mai. Crăciunul se apropia cu pași repezi, iar Coioiu, domnul și doamna, erau în căutare de sclavi. Castrați, dar în totalitate, în caz CĂ CAstrarea de la crematoriu dădea greș. Aveau să capete mulți sclavi menestrel.

Eunucul psihiatru, dansator, bucătar, taximetrist. Totul pe moca, pentru că erau eunuci. Locuiau cu ei, și mâncau căcat de bivol în călduri, prăjit la 500 de grade pentru trei secunde. Eunucii aveau numele de Viorel, Marcel, Cobză și Hanpel. Hanpel era cel mai îndărătnic. Dar, într-o zi, doamna Angheluța Coioiu, i-a pus capăt zilelor, prin a îi da spre adapare propria pulă tăiată, ținută în borcan, ca la faraoni. Hanpel a murit pe loc, și a fost incinerat și folosit ca piper la mai multe pizzerii din Capitală.

Viorel s-a masturbat în rana castrării cu rimelul doamnei. Domnul Gigel Anghel Coioiu i-a înfipt un ruj în ochi, apoi l-a pus să îndeplinească toate sarcinile cu ochiul acoperit, bandajat. El vedea bine doar cu un ochi, cel scos, așa că a fost executat, iar doamna Anghel-a și-a făcut pulover din părul lui de pe spate.

Marcel era un eunuc măiastru, până să o fută cu degetul pe doamna Coioiu, iar domnul Coioiu să îl fută în cur cu cadavrul lui Hanpel, înainte de incinerare.

Cobză trăiește. Dar nu mult. Tocmai nu a tras apa de la wc, și nu are pe cine să dea vina. Coioii au olițe. Doamna a răsturnat wc-ul și i l-a turnat pe gât, iar acesta a vomitat. Apoi, doamna a întors casa cu curul în sus, și i-a băgat pe gât. Cobză a vomitat casa, apoi a murit, că și-a suprasolicitat inima.

Domnii Coioiu au rămas fără eunuci.
Povești MoarteCitește această povestire GRATUIT!