"Seni Seviyorum"- Part 14

973 50 3
                                    

Bölüm şarkısı: Rihanna-Cry (DİNLEMENİZİ TAVSİYE EDERİİMM!!)

Bir önceki bölüm: Sorun

Multi: Alexandra Carter

Ben: Ben söz bilinmeyen!!

Telefonun melodisi kulaklarımı doldurduğu an hiç beklemeden telefonu açtım. Kimdi peki?? Tabiki benim 3. kız kardeşim Summer!!

+Evet Summer?

burnumu çektim

-Tatlım lütfen bana banka oturmuş bir şekilde ağladığını söyleme.

+İsterdim. Ama yalan olur. Her neyse. Neredesiniz?

-Tatlım biz CF kafe'nin oradayız. Sahilin oradaki. Hemen gelsen iyi olur. Bekliyoruz.

+Geliyorum Summer. Bekleyin beni

-Peki birtanem.

Tam telefonu kapatıyordu ki ani bir şekilde konuştum.

+Summer?

-Evet?

+Teşekkür ederim

Telefonu kapattım ve oturduğum bankta doğruldum. Göz yaşlarımı sildim ve burnumu çektim. Üstümdeki sade beyaz kazağa baktım. Kollarımı bağladım ve ovuşturdum. Yolda hızla koşmaya başladım.

~~~~~~~~~~

Kafe'ye vardığımda Summer el salladı. Hemen onların bulunduğu masaya geçtim ve Noah'a sarıldım. "Birtanem. İyi misin?" Noah belime sarıldı ve sadece kafasını sallamak ile yetindi.

"Neler oldu?" Summer'a Noah'ın duyamayacağı biçimde fısıldadım. Ağzını "Anlatırım sonra" der gibi oynatınca tüm odağımı Noah'a verdim.

Onu omuzlarından tutup kendimden ayırdım. "Bebeğim. Kavga nasıl başladı? Bana anlatır mısın?" Noah kafa salladı ve masada duran un kurabiyelerinden birini ısırdı.

"Babam içeride telefonu ile uğraşıyordu. Annem iş için bilgisayardan çeşitli evraklar ile ilgilenirken bende çizgi film izliyordum. Babam telefona bakıp sırıtmaya başladı. Annem o sırada babama baktı. "Ne gülüyorsun?" diye sordu babam hemen "Yok bir şey" deyip geçti. Annem.bababım telefonunu elinden çekip mesajlara baktı. O zaman başladı kavga. Annem babama "beni aldatıyorsun!!" diyerek bağırdı. Bende hemen odaya çıktım."

Kafamı salladım ve gözümden yaşların akmasına izin verdim.

Annem ve babam büyük ihtimal boşanacaklardı. Ve bunu bilmek acı veriyordu. Ama en acısı ise Noah'a ne diyeceğimdi.

5.sınıfa gidiyordu ve bazı şeyleri idrak edecek yaştaydı. Ona "Annem ve babam iş için ayrı yerlere gittiler" diyemezdim. O artık çocuk değildi. Boşanma gibi olayları bilme hakkı vardı. Hemde fazlasıyla.

"Abla. Annem ve babama ne olacak?" diyerek bana bir soru yöneltti Noah. "Tatlım. Sanırım yaşamlarına bir süre ayrı devam edecekler. Ama hemen üzülme. Sanırım dedim. Belki barışa da bilirler." Noah eliyle kafasını kaşıdı. "Hayır barışmayacaklar. Biliyorum."

Summer hemen araya girdi. "Öyle düşünme Noah tatlım. Her an her şey olabilir. Ne olacağını sadece Tanrı bilir. Bize ise sadece beklemek düşer." Noah bana masumca baktı. "Bu doğru tatlım. Her an herşey olabilir. Bizim ise sabırlı olmamız gerek. Tamam mı birtanem?"

Noah hafifce başını sallamak ile yetindi. "E hadi gidelim. Siz isterseniz bizde kalın?" diye ayağa kalktı Summer. "Aslında benim Jack ve Louis'e uğramam gerek. Louis'e arabasını geri vermeliyim. Ve okuldan çıkışım hakkında ikisinede bir açıklama borçluyum." diyerek Summer'ın teklifini kibarca reddettim.

My Phone Pervert (telefon sapığım) // H.S  FanFiction //Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin