De Begaafden - NOX

11K 452 471

V O O R W O O R D

NOX is het eerste deel in een serie. Ik weet al zeker dat er een tweede boek zal volgen, maar een derde valt nog te bezien. Dit verhaal speelt zich af in een fictieve wereld die Terra wordt genoemd. Ik heb geen idee waar dit boek naartoe gaat, maar ik hoop dat jullie er net zoveel van zullen genieten tijdens het lezen als ik terwijl ik het schreef.

K O R T E  I N H O U D

In het land Terra is al jaren een oorlog aan de gang.Jongens worden opgeleid tot soldaten in de krijgsschool het Castelio. Sommige van hen ontwikkelen de Gave en worden naar de stad Esmalta gestuurd om aan de school van de Elite te worden opgeleid.Genesis, een jonge dienstmeid in de stad Novarum, werkt in het Castelio en begluurt gefascineerd de gevechten en trainingen van de jongens.Maar op een dag komt ze achter een vreselijk geheim en haar hele leven wordt op zijn kop gezet.De nacht wordt de nieuwe dag.

O P D R A G I N G 

Aan mijn ouders, voor hun eeuwige enthousiasme. En vooral aan Britt_02 om naar mijn ideeën te luisteren en zoveel geduld te hebben om de hoofdstukken aan te horen.

C I T A A T

 "Dad, how do soldiers killing each other solve the world's problems?" - Bill Watterson

 "Dad, how do soldiers killing each other solve the world's problems?" - Bill Watterson

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

T R A I L E R

NOX - De BegaafdenLees dit verhaal GRATIS!