Pyjamaparty

751 8 1
                     

Klaasje reageerde verbaasd op Laurens voorstel.
"Wat bedoel je," vroeg ze verlegen, "bedoel je dat jij... Maar we zijn vriendinnen."
Lauren glimlachte lief en zei: "Daarom juist, niemand hoeft het te weten."
Klaasje giechelde. Ze leek het wel een spannend idee te vinden. Ze ging dicht tegen Lauren aan liggen en keek haar diep in haar ogen. Lauren keek terug in de blauwe ogen van Klaasje, die haar hart deden smelten. Zo mooi.
Lauren legde haar hand op de zij van Klaasje, en liet die zachtjes zakken naar het randje van Klaasje haar pyjamabroek. Toch haalde Klaasje Laurens hand weer weg.
"Nee," zei ze, "nee, dit gaan we niet vergeten. Wat als iemand erachter komt? Deze show komt live op TV. Stel dat er iets in de media van naar buiten komt? Wat moeten wij dan?"
Lauren streelde met haar andere hand door Klaasje haar lange blonde haren en kuste haar vluchtig op de lippen.
"We houden dit geheim," zei Lauren, waarna ze Klaasje opnieuw zachtjes kuste.

Lauren kon het niet meer rustig aan doen. Haar beide handen gleden af naar Klaasje haar kruis, waar ze zelfs door haar broek heen kon voelen hoe nat Klaasje was. Met haar vingers zocht ze voorzichtig naar Klaasje haar clit.
"Oh ja," kreunde Klaasje, "blijf daar."
Lauren had eigenlijk geen aanwijzingen nodig. Ze wist echt wel hoe ze een meisje kon verwennen. Met beleid probeerde ze Klaasje haar broek en slipje uit te doen, waarbij Klaasje haar hielp en het op de grond gooide naast het bed. Zachtjes liet Lauren haar vinger tussen Klaasje haar schaamlippen doorglijden, waardoor haar vinger nat werd. Toen ze deze wilde afvegen aan haar shirt was Klaasje haar voor, die het van haar vinger af likte. Lauren was verbaasd. Wat was Klaasje van plan?

Klaasje ging rechtop zitten en trok Laurens shirt uit. Vanuit een soort vurige hartstocht had Klaasje binnen no time ook de BH van Lauren af gekregen en pakte ze Laurens borsten allebei vast. Lauren kreeg het zo heet en hoopte dat het niet hierbij zou blijven. Ze duwde Klaasje speels om en liet zich op haar vallen. Hoewel Klaasje haar shirt nog aan had liet Lauren haar handen en haar mond langs de borsten van Klaasje naar beneden gaan, tot ze aankwam bij haar onderbuik. Steeds sneller kuste ze naar beneden, tot ze het schaamhaar van Klaasje aan haar lippen voelde. Ze keek eventjes naar boven en zag dat Klaasje haar ogen gesloten had. Was het een idee om nog even te blijven teasen of zou ze er gewoon voor gaan? Heel voorzichtig, bijna onopvallend, kuste Lauren Klaasje tussen haar benen, waarna ze langzaam begon te likken. Langzaam, maar steeds sneller.
"Niet stoppen," zei Klaasje, "blijf doorgaan alsjeblieft..."
Lauren wist dat het haar ging gebeuren, ze ging Klaasje een orgasme geven. Ze bleef doorgaan met likken, totdat Klaasje opeens rechtop ging zitten en zich verplaatste naar achter Lauren.

"Doe je broek eens uit," zei Klaasje.
Lauren trok haar broek uit. Ze was helemaal naakt. Maar bij Klaasje voelde ze zich op haar gemak. Ze wist dat Klaasje niet zou kijken naar wat er mis zou zijn met haar lichaam. In tegendeel. Klaasje wist heel goed wat ze ermee moest doen. Klaasje deed niet aan opbouw en begon gelijk met haar wijsvinger Laurens clit te bespelen.
"My god," zei Lauren opgewonden, "Klaasje!"
Lauren was hier zo gevoelig voor, al na een kleine 30 seconden voelde ze een orgasme naderen, maar dat wilde ze niet. Ze wilde echt nog niet dat dit zou stoppen. Ze haalde Klaasje haar hand weg, draaide zich om en sloeg haar armen om Klaasje heen.

Dit was precies wat Lauren wilde, in Lauren haar armen, genieten van haar warmte en liefde. Maar Lauren voelde bijna hoe Klaasje haar lichaam nog smeekte om aanraking. Ze schoof wat naar achteren en probeerde met haar wijs- en middelvinger tegelijk bij Klaasje naar binnen te gaan. Ze begon haar vingers zachtjes te bewegen.
"Nee," zei Klaasje, "nee, stop, niet erin. Erop."
Met het vocht dat aan haar vingers zat liet Lauren haar hand weer over Klaasje haar schaamlippen en haar clit gaan en voerde ze het tempo langzaam op totdat ze voelde dat de climax naderde.
"Lauren... Lauren," kreunde Klaasje, "ik kom!"
Lauren ging nog even door en keek verliefd naar de gezichtsuitdrukkingen die het orgasme Klaasje gaven.
Een paar seconden bleef Klaasje nog liggen, waarna ze snel haar pyjamabroek weer aandeed en onder de dekens ging liggen.
"Welterusten," zei ze tegen Lauren, en ze deed het licht uit.

Lauren begreep het niet. Ze probeerde haar pyjama in het donker bij elkaar te zoeken en ging ook onder de dekens liggen.
"Klaasje," fluisterde ze, maar Klaasje reageerde niet meer.
Even overwoog Lauren om heel stilletjes zelf nog te proberen een orgasme te krijgen, maar ze had geen zin meer. Het voelde niet goed. Ze dacht dat ze iets verkeerd had gedaan. Had ze Klaasje misschien gedwongen? Was ze te ver gegaan? Met een naar gevoel in haar buik viel Lauren uiteindelijk ook in slaap.

De volgende ochtend werd dat gevoel niet veel beter, toen Klaasje, zonder Lauren eerst wakker te maken de kamer al had verlaten.
Nadat Lauren een douche had genomen en naar beneden ging om te ontbijten, zag ze dat Klaasje al met Demi en Marthe aan tafel zat te eten. Lauren pakte een bakje yoghurt met muesli en een kop thee, en zette dat op tafel. Ze moest even een stoel van een andere tafel pakken, maar ze konden er op zich wel met zijn vieren zitten.

"Goedemorgen," zei Lauren blij tegen Demi en Marthe, maar vooral tegen Klaasje.
Voordat Demi en Marthe wat konden zeggen had Klaasje al besloten dat het geen goed moment was.
"Oh ja," zei ze, zonder Lauren aan te kijken, "ik denk dat het tijd is voor ons om te gaan repeteren. Komen jullie mee, meiden?"
Klaasje stond op van de tafel en de andere twee volgden haar.
Lauren vroeg zich echt af of ze gisteravond wat verkeerd had gedaan. Klaasje wilde het zelf toch ook?
Ze keek nog eens om zich heen. Overal zaten mensen te kletsen, maar Lauren had eigenlijk met niemand contact. Een beetje eenzaam schoof ze aan bij een andere tafel, waar Laura, Suzan en Nora aan het eten waren. Maar ook hen leek het niet op te vallen dat Lauren er net bij was komen zitten.
Lauren richtte haar blik omhoog, om haar opkomende tranen te verbergen. Waarom was ze nou zo stom geweest?Klauren: 10.000 shades of rainbowWaar verhalen leven. Ontdek nu