Prologue

20K 738 19
                                    

"Τι;" φώναξες ενώ σηκώθηκες από την καρέκλα σου.

"Κάρολαιν κάθισε σε παρακαλώ. Αυτό που λέει ο πατέρας σου είναι για καλό σκοπό" είπε η μητριά σου.

"Ποιον καλό σκοπό; Τα συμφέροντα σου; Το μόνο που ήθελες ήταν πάντα να φύγω από την μέση για να κάνεις τον μπαμπά μου οτι θέλεις!" φώναξες.

"Δεν σου επιτρέπω!" φώναξε ο πατέρας σου. Το τελευταίο μέλος της οικογένειας σου χάθηκε και αυτό από τα χέρια αυτής της μάγισσας. Ένιωθες μόνη από τότε που πέθανε η μητέρα σου και ακόμα πιο μόνη από τότε που ο πατέρας σου αποφάσισε να ξαναπαντρευετεί. Ήσουν δέκα τότε. Τώρα ήρθε η ιδέα στην μητριά σου να σε παντρέψει με τον εγγονό ενός αντιπάλου του πατέρα σου ώστε οι εταιρείες να ενωθούν και να γίνουν μια μεγάλη επιχείρηση με τριπλάσια κέρδη. Ο πατέρας σου ήταν τόσο ερωτευμένος με αυτή την ποταπή γυναίκα επειδή τον έκανε να ξεχάσει την μητέρα σου και έτσι δεν τις χαλούσε χατίρι. Ήσουν απλά το εμπόδιο στην επιτυχία της. Τα μάτια σου γέμισαν με δάκρυα αλλά δεν θα έδειχνες αυτήν την πλευρά σου ξανά. Ποτέ και σε κανέναν. Έφυγες και κλειδώθηκες στο δωμάτιο σου.

Ο πατέρας σου ξεφύσηξε."Μήπως ήμουν πολύ απότομος;" ρώτησε.

"Όχι αγάπη μου απλά η κόρη σου μεγάλωσε με τα λάθος πρότυπα" είπε η μητριά σου και χαμογέλασε σατανικά.

Την επόμενη μέρα οι ετοιμασίες για τον γάμο σου άρχισαν. Η μητριά σου τα είχε ετοιμάσει όλα. "Ίσως αυτό είναι καλό σωστά; Ίσως επιτέλους θα φύγω από αυτό το μέρος και δεν θα πονάω πια" σκέφτηκες. Παρόλο που δεν είχες δει ποτέ αυτόν τον άντρα που συμφώνησε σε αυτόν το γάμο ήσουν περίεργη να μάθεις ποιος είναι. Που να ήξερες οτι θα αρχίσεις να τον ερωτεύεσαι μα και να μπλέκεις σε προβλήματα και να βάζεις την ζωή σου σε κίνδυνο. Επειδή όταν αγαπάς κάνεις τα πάντα για αυτόν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ερωτεύτηκα τον Άντρα μου.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα