cara nak baca SIXTH SENSE II

6.2K 279 13
                                                  

Assalamualaikum semua,
Ya Allah baru perasan bab yang sebelum ni, Ada sekerat je yang keluar! Ni mesti kerja Wattpad! Haritu Nisha dah taip panjang2 tapi dia still post sekerat. Haih kurang hajar betul. Patutlah asyik hang je -.-

Okay2. banyak yang tanya,

mana sambungannya?
Tak jumpa pun!
Macam mana nak cari?

Okay, korang pergi profile Nisha then check 'cerita-cerita Nisha' yang Nisha dah publish. Ada dekat situ. Nisha tak sambung dekat sini.

Atau nak lebih senang, korang bukak link ni :

http://w.tt/1HpbHtl

Itu sahaja. Dan jangan lupa vote cerita tu okay? (:
Sincerely,
Nisha


Sixth Sense : KembarWhere stories live. Discover now