Reader

1.1K 35 1


As promise walaupun lambat sehari.

Cukup 10 like di FB page saya ( Marisinc ) saya akan update mana-mana cerita yang masih pending.


ini dah cukup 10. saya update Ain Nadira.

Saya dah tak open Ain Nadira untuk idea baru sebab saya dah ada jalan cerita untuk cerita ni. Dah buat kajian dan dah buat beberapa semakan. Insya Allah... akan siap dalam jangkaan saya awal bulan Februari 2016.


Lama?

Biasalah... Menulis kena ada mood. Nak ada mood, kena lah korang ringan2kan tangan buat saya hype. baru best nak menulis. Baru boleh dapat hasil yang terbaik. Insya Allah...


Ok... Saya menanti 10 orang lagi liker di FB page saya untuk saya update lagi mana2 cerita. Most likely is Ain Nadira ni lah....


Enjoy...



Ain NadiraRead this story for FREE!