65.BÖLÜM

2.6K 122 29
                                    

_ Herkese merhabalar arkadaşlar.  Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir.  Umarım sizleri çok bekletmemişimdir. Bana attığınız o güzel yorumları okuyorum ve çok mutlu oluyorum  Sizi o güzel kalplerinizden kocaman kocaman  öpüyorum Sizi çok seviyorum. Yorumlarınızı iyi kötü her şekilde  bekliyorum. İyi okumalar

_ Zeynep okuma güzelim şuanları.

_ Merak ediyorum Kerem.

_ Merak edilecek bir şey yok okuma lütfen.

Zeynep bu hastalıkla ilgili şeyleri okuyordu internetten. Yaşayanlar ve yaşamış olanların hikayesini okuyordu. Kimisi iyiyken kimisi kötüydü ve bu onun kafasını karıştıyordu. Kerem'in de söylemesi üzerine bilgisayarı masaya bırakıp başını Kerem'in bacaklarının üzerine koydu.

_ Ama elimde değil. İnsanlar ne yapmış tedavi süreci nasıl geçmiş merak ediyorum.

Kerem'in elleri hemen onun saçlarına giderken eğilip öptü.

_ Sana bir şey olmayacak. Hiç bir şeyi merak etme. Biz bu tedaviye devam edeceğiz ve ne kadar sürerse sürsün sonunda sen tamamen iyileşmiş olacaksın.

_ Ya tedavi sonuç vermezse.

_ O zaman ameliyat olacaksın. Bunun kararı en kısa zamanda verilecek. Uzun uzun bekleyip riske atmayacağım hiç bir şeyi. Hemen öğreneceğiz. Eğer bende istemiyorum ama tedaviye cevap vermezse zaman kaybetmeden ameliyat olacaksın.

_ Ama ameliyat çok tehlikeli.

_ En iyi doktorla görüşeceğim. En iyisi neredeyse onu bulacağım.

_ Peki... Ya doktorun dediği ihtimal?
Kerem onun dolan gözlerinden hüzün çöken gözlerinden anladı çocuk mevzuusu olduğunu. Eğilip bir daha öptü ve saçlarını okşadı.

_ Bu sadece bir ihtimal. Ama... Benim için sen önemlisin Zeynep. Sen olmadıkça başka hiç bir şeyin önemi yok.

_ Benim içinde sen önemlisin ama ileride bir çocuğunun dediğin gibi çocuklarının olmasını istemez misin? Tabii ki istersin. Senin gibi bir adamdan herkes bekler bunu.

_ Eğer benim çocuklarım olacaksa bir tek kişi anneleri olacak; o da sensin. Bunun başka bir yolu yok. Yine en iyi doktoru bulurum işinde en iyisini... Çözüm mutlaka vardır.

_ Çözümü olsa söylemezler miydi?

_ Neyse ne. Senden başka hiç bir şey umrumda değil. Sen önce iyileş. Ben senin sağlıklı olduğunu bileyim yeter. Ömrümün sonuna kadar hayatımda sağlıklı mutlu bir şekilde sen olduktan sonra ben başka bir şey istemiyorum.

_ Ama...

_ Aması yok. Ben sensiz nefes alamam. Aldığım her nefes yapışır bana. Sen kurtul sonra ne olacağı umrumda değil. Sadece sen kurtul.

Zeynep yavaşça doğrulup sıkıca sarıldı Kerem'e.  İyi ki yanındaydı bu adam. O olmasa hiç bir olmazdı. Bunun altından kalkamazdı.

_ İyi ki yanımdasın Kerem. Seni çok seviyorum.

_ Bende seni çok seviyorum. Ben hep senin yanında olacağım.

Zeynep başını yavaşça çekip baktı gözlerine.

_ Eğer... Eğer bana bir şey olursa...

Cümlesini tamamlayamadan ağzında ki baskı ile sustu. Gözlerini kapatıp toplanan yaşların düşmesine izin verdi. Ağzının üzerindeki eli tutup avcunun içini öptü.

_ Sus.

Bir kez daha öpüp tuttu ve aşağıya indirdi. Sevdiği adamın gözleri dolmuştu içi kıpkırmızı olmuştu.

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin