İstanbul Tüyap Kitap Fuarı ve Birkaç Küçük Not

29.7K 738 111
                                    

Hepinize merhaba! 

8 Kasım Pazar günü, saat 12:00 - 14:00 arasında Epsilon 2.standa bütün okurlarımızı bekliyoruz! <3
Kelebek'i yayınlamaya başladığımız ilk günden beri bizden desteğini esirgemeyen, kitabı ve karakterleri benimseyen sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz. :) 

-Kelebek'i okuyanlar, kitabı nasıl buldunuz? Mesajlarınızı buradan ve sosyal medya hesaplarımızdan ulaştırabilirsiniz. :) Kitabın fotoğrafını, sevdiğiniz alıntılarını #kelebekokuyorum etiketiyle Twitter ve Instagram hesaplarından bize ulaştırırsanız buna çok mutlu oluruz. <3

-Kelebek bildiğimiz kadarıyla bütün D&R'larda bulunuyor, istediği bir kitabevine gidip kitabı getirten okuyucularımız da oldu. Bunun yanı sıra kitabı internet sitelerinden sipariş edebilirsiniz. :)

-Kitabın sonunda da belirtildiği gibi, Kelebek'in devamı olacak. İkinci kitap şu an yazım aşamasında, bir kısmı tamamlandı bile. :) Wattpad'de yayınlanıp yayınlanmayacağı, basımının ne zaman olacağı gibi konular hala netlik kazanmış değil. Kesin bir bilgimiz olduğunda yine buradan duyuracağız. :)

+Burada olmayı, duyuru olsa bile Kelebek'e bir bölüm eklemeyi çok özlemişiz... Sonraki duyurumuza kadar, kendinize iyi bakın ve sizleri çok özleyen bu iki yazarınızı unutmayın. <3 :)


&.
Yazarların sosyal medya hesapları: -Twitter 
https://twitter.com/iremgunyer
https://twitter.com/GizzGunyer
-Instagram
https://instagram.com/gizemgunyer/
https://instagram.com/iremgunyer/

KELEBEKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin