whoot whoot!

3.8K 282 2
                                                  

Assalamualaikum semua! :D

WAHH TERHARUNYA BANYAKNYA YANG DAH VOTE CERITA NI TERIMA KASIH TAU SEMUA

Anyway, here, Nisha ada beberapa perkara nak bagitahu korang.

- Nisha nak minta maaf kerana sometimes Nisha kejap update kejap tidak. Bukan apa, tengah-tengah dok dapat idea, mesti ada yang menghalang. Hari ni Nisha akan post 2 bab sekaligus! Enjoy tau! ❤

- mungkin ada yang akan kata, 'eei cerita ni entah pape je. Makin lama makin mengarut' to those yang kata macam tu, Nisha nak minta maaf. Ini merupakan hasil karya Nisha yang pertama di Wattpad.

- That's why kalau korang perasan, cara/gaya Nisha tulis sometimes berbeza dengan bab sebelum ni. Nisha janji Nisha akan kemas kini balik cerita ni kalau ada masa lapang nanti ╥_╥

Baiklah, itu sahaja. Terima kasih sekali lagi ya!

Sincerely,
Nisha

Sixth Sense : KembarWhere stories live. Discover now