proloog

7K 277 9


Pov Heaven ✔️

"Ren!" schreeuwt mijn moeder, ik kijk angstig om me heen. Ik hoor mijn moeder hard schreeuwen van de pijn.

Het is hier echt een slachtveld, twee roedels aan het vechten tegen elkaar. "Heaven luister naar je moeder" hoor ik mijn vader buiten adem roepen.

Zijn grijze vacht zit onder het rode bloed. "M-maar" roep ik huilend, "nu, dit is een bevel" roept mijn vader op een dwingende alpha toon.

Snel draai ik me om en ren weg, weg van mijn roedel. Weg van mijn vrienden en weg van mijn ouders. Mijn hoofd zegt dat ik weg moet rennen maar mijn hart zegt het tegenover gestelde. Met mijn achterpoten zet ik mij af en ren verder het bos in.

Opeens hoor ik hard gegrom achter mij, 'sneller, sneller'  jankt mijn wolf Difa. Opeens voel ik dat iets met scherpe tanden mijn poot beet pakt, kermend van de pijn val ik op de grond. Vier wolven die ik niet ken komen om mij heen staan, angstig kijk ik hun aan.

"Wie hebben we hier" hoor ik een donker grijze wolf vol met spot grommen, "de dochter van de alpha" zegt hij spottend. Ik kijk hem boos aan. "sta op" zegt hij, "i-ik..." "nu" onderbreekt hij mij boos. Ik probeer op te staan maar zak kreunend van de pijn door mijn poot heen. "H-het lukt niet" fluister ik. Grommend laat hij zijn witte tanden zien, waardoor er onaangename rillingen over mijn rug heen gaan.

"Sta op, of moeten we je mee slepen" roept hij dwingend. "A-alsjeblieft, laat mij gaan. Je hebt niks aan mij, ik ben onschuldig" zeg ik jammerend, "Damon, kom laat haar maar. Ze overleeft het toch niet als Rogue" zegt een andere grijze wolf. Angstig knijp ik mijn ogen dicht, is dit dan echt mijn dood. Op zo'n jonge leeftijd...

"Ze is nu een Rogue, dus zal ze altijd alleen leven en niemand zal haar mogen, betere straf is er toch niet" hoor ik weer een andere wolf met een spottend lachje zeggen. "Daar heb je een punt, hmm." zegt Damon terwijl hij doet alsof hij zit na te denken. "Het is je geluksdag vandaag, maar als ik je ooit weer tegen kom vermoord ik je op de gruwelijkste manier die ik dan ter plekke kan bedenken." "Dag Rogue" zegt hij lachend, lachend lopen ze weg mij achter latende.

Zachtjes begin ik te janken, alles ben ik kwijt. Mijn ouders, vrienden en het belangrijkste mijn hele roedel. De blood moon is weg, uitgeroeid. In een keer alles weg. Maar èèn ding is zeker, ik ga wraak nemen op de gene die alles van mij heeft afgenomen

*** *** *** ***

Heeeey,
Dit is mijn aller eerste weerwolf boek, ik hoop dat jullie hem leuk gaan vinden. Met votes reacties enzo. Word ik super blij.

Xx anna

10-10-2015

Enemy or Mate? - #Netties2016Lees dit verhaal GRATIS!