Belami

Iz dana u dan sam osecala kako polako slabim. Najvise sam osecala u nogama slabost koju nikada ranije nisam osetila, a koja je bila prilicno zastrasujuca. Bilo mi je sve teze da se krecem, jer bi se brzo umorila ili bi noge pocele da mi se tresu i da me bole.

Pokusavala sam da ne pokleknem, da ne dozvolim da me to baca u depresiju, ali mi nije bas uspevalo. Bilo je to jedna jako zastrasujuca stvar, nesto sto jesam ocekivala i na sta sam mislila da sam bila spremna, ali istina je da je u stvarnosti sve mnogo drugacije, teze i strasnije nego sto jeste kada se samo zamisli u glavi.

Ipak, pokusavala sam da ne mislim na to. Umesto negativnosti, pokusavala sam da se fokusiram na dobre stvari u zivotu. Na cinjenicu da imam divnu porodicu, divne prijatelje, ali pre svega ljubav jednog izvanrednog muskarca.

Hari je bio tu za mene u svakom smislu te reci. Retko kada smo bili razdvojeni, sto bi mi ranije mozda i zasmetalo, ali kada je on bio u pitanju, sasvim mi je prijalo.

Ne samo da me je bodrio psihicki, vec mi je pomagao da se nosim sa svim sto mi se fizicki desavalo, na najbolji moguci nacin.

Vodio me je na izvanredna mesta, na duge, romanticne setnje. Trudio se da svaki dan koji bismo proveli zajedno ucini posebnim. Neprestano sam mu govorila da ne mora toliko da se muci, ali me je on isto toliko uveravao da mu sve to nije nikakva muka. Uzivao je u svemu, mada sam bila sigurna da nije mogao da uziva vise od mene.

Iz dana u dan sam osecala kako se sve vise vezujem za njega. Kako me sve vise uvlaci u svoj predivan svet i kako mi se on sam sve vise uvlaci u srce.

Ono sto je zapocelo kao neophodno prijateljstvo, pretvorilo se u neraskidivo, a sada je to vec postala ljubav. Bila sam sigurna u to. Osecala sam to u svakom delicu svog bica.

Smatrala sam neverovatnim kada bih pomislila koliko me Hari u pocetku nije podnosio u odnosu na to koliko smo sada bili zavisni jedno od drugog.

Da, mozda i zvucim kao zaludjenica, ali nismo bili jedan od onih groznih parova koji i previse iskazuju svoju ljubav pred svima. Jednostavno smo toliko izlecili jedno drugo, toliko smo bili bliski i povezani, da nam se cinilo normalnim to sto smo stalno zajedno, jer to i jeste bila neka vrsta terapije za oboje.

Jako dobro znam kako je moje telo reagovalo na svaki njegov dodir. Sta osetim svaki put kada me poljubi. Koliko me tese njegove reci i to koliko sam srecna svaki put kada pogledam u njegove oci ili kada se nadjem u njegovom zagrljaju.

Ako je Hari bio moja droga, rado cu priznati da sam postala zavisnik i da je on droga od koje nikada ne zelim da se odviknem.

Izvukla sam najlepsu haljinu koju sam imala u ormaru. Crna, malo iznad kolena, elegantna, a opet ne previse svecana. Hari je izvodio mene, tatu i Amandu na rucak. Imao je neku vaznu vest koju je zeleo da podeli s nama, ali je uslov bio da prihvatimo njegov poziv. Moljakala sam ga danima da mi kazi o cemu se radi, ali nije odustajao od njegove namere da cuva stagod da je bilo u pitanju za sebe.

Zabavljalo me je to, ali ujedno i frustriralo, jer sam umirala da saznam o cemu se radi.

U zadnje vreme sam izbegavala da nosim visoke potpetice, zbog toga sto sam se plasila da ce me noge u bilo kom trenutku izdati, ali sam se danas odlucila za obicne crne cipele, sa manjom stiklom. Baletanke nisu isle uz izgled koji sam zamislila.

Nezno sam nasminkala oci, ali sam zato usne obojila u tamno crvenu boju. Lepo je islo uz moju kosu, koju sam vezala u opustenu pundju, dajuci celoj kombinaciji notu romanticnosti.

Odmerila sam svoj odraz u ogledalu, zadovoljna rezultatom, a onda sam primetila sat na zidu. Hari je trebao da stigne svake sekunde. Zgrabila sam kaput i torbicu i krenula da sidjem u prizemlje. Nije bilo toliko strasno hodajuci u stiklama, danas me noge nisu bolele kao obicno.

Tišina (Harry Styles)Read this story for FREE!