Gilles de Rais

305 19 0
                                    

Gilles de Rais a făcut parte din nobilimea franceză, iar înainte de a fi un criminal în serie, a fost căpitan în armata Ioanei d'Arc. A fost acuzat pentru torturarea, violarea şi uciderea a sute de copii, majoritatea dintre ei fiind băieţi!

Rais ademenea copiii în locuinţa sa, în special băieţi cu părul blond şi ochii albaştri, aşa cum fusese el în copilărie, apoi îi viola, îi tortura şi îi mutila! Acesta prefera băieţii între 6 ani şi 18 ani!

Numărul exact al victimelor lui Rais nu este cunoscut, întrucât majoritatea cadavrelor au fost arse sau îngropate. Numărul crimelor este între 80 şi 200, dar mulţi istorici vorbesc chiar de aproape 600 de victime!

Documente vechi, păstrate de la judecata lui Rais, arată că unul dintre complicii lui Rais descria acţiunile stăpânului său ca fiind diabolice.

Henriet, slugarnicul lui Rais, era cel care ademenea copiii în reşedinţa stăpânului. Acesta a povestit cum Rais obişnuia să facă baie în sângele victimelor.

"Avea o plăcere nebună să-şi vadă victimele cum se chinuie, cum agonizează, dar cea mai mare plăcere a sa era să se scalde în sângele lor! De multe ori îi punea pe servitori să le taie jugulara copiilor pentru ca sângele lor să ţâşnească pe el, iar camera era, deseori, plină de sânge! După ce comitea oribila crimă, Rais era cuprins de durere şi de părere de rău. Începea să plângă şi să se roage la căpătâiul copilului mort, în timp ce servitorii curăţau podeaua de sânge!"

Hainele şi trupurile copiilor erau arse apoi în şemineul casei sale, iar fumul greu şi urât mirositor umplea casa. Miros pe care Rais îl adulmeca încântat!

CRIMINALI IN SERIEUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum