{ Chaper 12 }

1.8K 91 4

Hi 💗 weer een nieuw hoofdstuk . Sorry dat het zo lang duurde , ik had een beetje weinig inspiratie😔

( Foto : Dioni thuis 🏡 wat zal er gebeuren ??? )

Veel leesplezier ✨💗😻
<~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dioni

Met tegen zin bel ik aan bij Jai's huis . Eigenlijk had totaal geen zin om te komen . Maar ja als ik niet kom dan weet iedereen gelijk waar het over gaat . Jai doet de deur open . " Heey ik dacht bijna dat je niet zo komen " lacht Jai . Ik kijk hem serieus aan . " Oké...ik snap het . Niet het goede moment om grapjes te maken dus... " fluistert Jai . Uhhhg gast schuif ! Zuchtend loop ik langs Jai naar binnen .

Als ik de woonkamer binnen loop valt er een stilte . Iedereen kijkt mij en Chardonnay aan . Echt wel eng... . Chardonnay staat op en loopt de woonkamer uit . Oké..doei ! " Zo Dioni , ik wist niet dat je zou komen " lacht Cass . " Wat is jullie probleem eigenlijk , jullie zijn net een stel kleine kinderen die jullie juf zien zoenen en de hele tijd giechelen . Kap daar eens mee " zeg ik boos . Iedereen is stil .

" Ik denk dat we je een beetje moeten helpen " bied Kaj aan . " Ik ga wel " zegt Sam en rent de trap . WTF gaat hij doen ?

Samuel

Ik ren de trap op naar Chardonnay's kamer . " Klop...klop " . Ik loop haar kamer in . " En jij bent hier omdat ? " vraagt ze bot . " Tegen mij hoef je niet bot te doen want ik heb je niks gedaan " zeg ik terug . Ze lacht . " Maar even serieus waarom ben je hier " vraagt ze . " Om met je te praten " zeg ik zachtjes .

" Over...? "

" Je weet wel... Dioni " zeg ik zachtjes . Ik zie dat haar ogen zich vullen met water . " Ik hoef het niet te horen " zegt ze zachtjes . Ik ga op haar bed zitten en sla mijn armen om haar heen . Ze begint zachtjes te huilen . " Babe..? Ik weet dat je boos op hem bent over wat allemaal heeft gedaan . Maar dat geeft jou nog geen reden om zo gemeen tegen hem te doen . Hij houd van je echt waar , altijd als we meeting hebben of we zijn onderweg naar onze show weetje waar hij dan over praat ? "
Zeg ik . Ze schud haar hoofd . " Vast alleen maar over die Dona hé ? " fluistert ze .

" Nee , hij praat alleen maar over jou . De hele dag over hoe mooi je bent en hoe lief van alles en nog wat . Babe je moet niet zo onzeker zijn . Hij houd van je echt waar , geloof mij maar . Hij heeft mij vannacht zelf wakker gehouden omdat hij niet kon slapen vanwege jou . Hij wou je bellen maar hij kon niet omdat jij boos op hem was " vertel ik . Ze grinnikt .

" Je hebt gelijk " zegt ze zachtjes . Ik glimlach en laat haar los . Het is me gelukt . Met een blij gezicht loop ik de woonkamer binnen . " En..? " vraagt Kaj . " Ik denk dat ze je echt haat Dion " zeg ik zachtjes . " Je maakt een grapje toch ? " vraagt Dioni voor de zekerheid . " Natuurlijk maak ik een grapje " lach ik . Dioni kijkt me boos aan .

" Ga met haar praten dan " zeggen wij in koor .

" Ja rustig... Ik ga al " lacht hij .

Chardonnay

" Klop...klop " . Gaan we weer . Dioni loopt mijn kamer in . " Wil je met me praten " vraagt hij zachtjes . Ik knik . " Het spijt me " zeg ik en vlieg in zijn armen . Hij glimlacht . " Het spijt mij ook " fluistert hij . " Hou je nog van me " vraagt hij lief . Ik knik . Dioni tilt me op en legt me op bed neer .

Hij legt zijn hoofd op mijn borst . Volgens mij slaapt hij . Ik ga met mijn hand door zijn haar . Jai stormt de kamer in . Ik maak het ssst-gebaar . " Komen jullie eten " fluistert hij . Ik knik en maak Dioni wakker .
•••••••
" Jai Brechje heeft me net gebeld . Uhm ze kan morgen niet komen " zeg ik zachtjes . Jai trekt een down gezicht . Kaj zijn telefoon gaat . Hij staat op en loopt naar buiten . Iedereen begint weer door mekaar te praten enz . Ik sta op en loop naar de wc .

" Brechje je moet gewoon gaan.. We spreken wel een andere keer af oké ? "

Zei hij nou wat ik denk dat hij zei . Kaj en Brechje . Jakkes! . De deur vliegt open en ik glip snel de wc in . Dioni had gelijk . Kaj heeft echt iets met Brechje en dan ook nog achter Jai's rug . Iemand moet het Jai zeggen . Ik loop weer terug naars de woonkamer . " Dioni ? Kaj was aan het bellen met Brechje " fluister ik in zijn oor .

" Tringgg....tringggg...."

Snel sta ik op en open de deur . Het is Brechje . " Waarom ben je hier " vraag ik . " Ik moet met Kaj praten " zegt ze . " En waarom met Kaj en niet Jai " vraag ik . " Dat zijn niet jouw zaken kleintje " lacht ze . Oh dus nu ben ik een kleintje hé ? " Je kan maar beter normaal doen , want anders vertel ik Jai alles " lach ik . Ze kijkt me serieus aan . " Ja en nu ben je stil hé " zeg ik bitchie .

" Als je hem iets vertelt dan.. "

" Wat dan ? " lach ik . " Dan zal je zien " zegt ze boos . Ze draait zich om en loopt weg . " Doei Brechje " roep ik haar na .
" Zullen we naar de bios morgen gaan " stelt Cass voor . Ik knik . Kaj laat zijn hoofd op tafel vallen . " Kan het niet een andere dag ? " vraagt hij . Ik rol met mijn ogen .

" Oh jongens , hij kan niet want hij moet naar iemand zijn B-"

Cass , Sam en Dion kijken me waarschuwend aan .

" Ik snap niet waar jullie het over hebben " lacht Kaj .

<~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hi💗 weer hoofdstuk . Natuurlijk hoop ik dat jullie het een leuk hoofdstuk vinden ❤️ En bedankt voor de vote's en reacties #LOVE💝

Vote ⭐️ / Comment 💬 / Share 👥 / Ad iT to your readinglist 📚 ? Wees geen stille reader PLEASE 😉

Lots of love 💗

StepSister || Jai Wowor || DEEL 1&2 || ✅Lees dit verhaal GRATIS!