Author ada buat perubahan dekat chapter Sorry. Banyak lah jugak perubahan tu. Tpi author bgitau ni untuk readers yg baca sebelum perubahan. Takut korg x pham apa yg Author tulis kat chapter baru nnti. Pada yg baca selepas perubahan xrasa apa-apa lah.

Ok, itu ajer yg Author nak cakap. Korg bacalah Author punya cerita ni smpai habis eh? In Sha Allah cerita ni akan tamat. Cuma lambat lagi lah nk hbis. Sebab perjalanan cerita ni masih jauh untuk smpai ke destinasi. Hahaha... Pelik2 jelah Author ni. :-D

Never Let You Go | SLOW-UPDATERead this story for FREE!