Sublatti: Schrijfwedstrijd: Opdracht 1

29 5 0

Deze is voor Sublatti . Ik moest een verhaal schrijven op basis van een liedje. Mijn liedje is
Cry me a river- Justin Timberlake

Traitor

Ik zie het gebeuren. Anna die voorover buigt en Thomas die haar zoent. Mijn vriendinnetje, Anna, zoent met Thomas, mijn vriend en tevens ook de populairste jongen van de hele school. Ze heeft me gebruikt. Anna wist dat ze nooit met Thomas zou krijgen, en wel met mij, dus gebruikte ze mij om met hem in contact te komen. Ik loop snel weg, ik hoef hun nooit meer te zien. En dat ga ik ze zeggen ook.

Tranen rollen over mijn wangen. Gebruikt. In mijn oordopjes hoor ik Cry me a river.
Ik ben gebruikt. Als een slaaf. Opnieuw rolt er een traan over mijn wang langs mijn mond, over mij kin en valt op de grond. Ik zie in mijn betraande ooghoek zie ik Anna lopen. Ze komt naar me toe. Natuurlijk, nu krijgen we een leuk verhaal. En er klopt niks van. 'Wat is er? Kyle?' Ze kijkt me aan met een bezorgde blik. Ik trek mijn oordopjes los. Ik gooi ze op de grond.
'Anna. Dat weet je best.' Ik sta op. Ik ben groter dan haar. 'Kyle, ik ben eerlijk als ik je vertel dat ik geen idee heb.' Ze kijkt me aan met een verzekerde blik, maar ik weet wel wat twijfel te bespeuren in haar gezicht. 'O, dus jij bent eerlijk hè? Natuurlijk. Waarom? Waarom heb je me gebruikt, bitch?' Mijn woorden komen er heel hard uit. Ze schrikt.
'Gebruiken? Zie je me daar voor aan?'
'Ja. Want je hebt het gedaan. Je bent echt een ongelooflijk rotwijf, Anna.' Ze begint met nephuilen. Ongelooflijk. Ik bel zometeen een castingbureau en ze speelt zo in een film. 'K- kyle, ik zou je toch nooit gebruiken? Ik hou van je.'
'Nee, Anna. Je houdt van Thomas. En je hebt mij gebruikt om met hem in contact te komen.' Ik duw Anna van me af, nadat ze probeert om me vast te houden. Thomas komt echter net de  hoek om en ziet nog net hoe ik haar duw. 'Wat doe je, Kyle? Waarom duw je haar? Nou?'
'Dat weet je best, vriend. Je hebt me verraden. Je hebt mijn vriendinnetje afgepakt.' Ik bal mijn vuisten.
'O, dus daarom mishandel je haar?'
'Jezus, jij bent echt blind hè?'
Hij kijkt me boos aan. 'Je bent echt een gek kind. Je moet echt naar een inrichting.' Die woorden maken mijn gedachten 100 graden. Ik kook vanbinnen en ik wordt rood van woede.
Ik laat mijn vuisten vol op zijn kaak belanden en hij valt op de grond met zijn hand op zijn kaak. Dan pas valt me op dat Anna's beste vriendin Emma daar staat. 'Is het waar? Hebben ze je bedrogen en gebruikt?' vraagt Emma. Ik kijk haar aan. Nu pas valt het me op hoe knap ze is.
'Ja.' zeg ik kortaf.
'Geloof hem niet Emma.' Anna staat achter me. 'Hij probeert zielig te doen.'
'Toevallig, Anna, weet ik dat Thomas met jou heeft gezoend. Ik zag het. En deze Kyle hier, hij ook. Je bent een afschuwelijk kind, ik hoef je echt nooit meer te zien. Je bent verschrikkelijk. Bah.' Ze spuwt op de grond. Thomas is ook opgestaan. 'En voor jou geldt hetzelfde, Thomas.' Ik spuw ook voor hem. Op dat moment draai ik me om en zoen ik Emma. Ik draai mijn hoofd nog even en kijk naar Anna en Thomas. Ik zoen Emma opnieuw en ze zoent me terug. Ik ben gelukkiger dan ooit.

Dit was het! Hopelijk vond je het leuk.

Schrijfwedstrijd verhalenLees dit verhaal GRATIS!