Prolog

2.2K 69 5
                                    

UPOZORNĚNÍ PRO ZAČÁTEK!!!
Příběh se upravuje a opravuje. Sama když si teď čtu, jak nelogicky jsem napsala některé věci a jaké chyby, jak gramatické, tak dějové v příběhu jsou, tak se stydím. Ale byla jsem o dost mladší, takže mi to nedocházelo, a tak to prosím omluvte. Hezky to upravuju část po části, aby se to dalo pořádně číst.

"Víš co Justine?" Řekla jsem a přešla k němu. Podíval se mi do očí

"Je celá jen tvoje" zařvala jsem, žduchla jsem do něho a odešla do svého pokoje.

Carrie to co se stalo - nevím co to do mě vjelo. Nejsem moc nadšený z toho jak se hádáme, ale tohle jsem přehnal já vím
-Justin

Naser si
-pro tebe už jen Carly

Změna je život ... Touhle, ale skončila ta šťastná část v tom mém.

Vrátil se pro mě nebo ne?

Nezapomeň na mě
Nikdy nezapomenu
Miluji tě Justine Biebere
Ale je konec ...
C.G."

___________________________________

Upřímně si řekněme, každá jsme někdy snili o tom, že chceme být princeznou ... V tomhle příběhu to poznáte z druhé strany!

Z obyčejné dívky, k ženě zapsané do historie Španělska

___________________________________


Carly Gold

Čím začít? No je mi 19 a žiju v malé vestičce ve Španělsku. Jmenuji se Carly Gold a je to vcelku paradox. Jmenuji se Gold a skoro nemám ani na suchý chleba. Mám dva sourozence staršího bráchu, se kterým mám úžasný vztah. Je mu 23 a jmenuje se Taylor. A taky mám mladší ségru Miley, té je 7 let. Máme spolu klasický sesterský vztah a máme se moc rádi. Máme oba dva rodiče, ale moje matka je momentálně v psychiatrické léčebně, jelikož se z toho všeho zcvokla. Naši nemají moc peněz a všechen ten stres moje matka už neunesla. Moji rodiče jsou skvělý lidi a já se jim budu na věky klanět za to, jak pro nás dělají co mohou. Samozřejmě se taky snažím nějak pomoct, ale přece jenom je mi 19 ještě studuji. Mám nejlepší kamarádku Veronicu Silver. Ano já jsem Gold a ona Silver. Prostě k sobě patříme! Tak dost o mně, mě si ještě užijete dost.

Justin Bieber

Jsem syn Španělského krále a královny a také jsem dědic trůnu. Je mi 21 a užívám si jako každý jiný mladý kluk. Jenomže tím, že jsem syn krále a královny je to trošku těžší. O každé mé chybě ví celý svět a už teď mě skoro půlka Španělska nechce za krále, ale víte co?Je mi to jedno, jsem dědic trůnu a to mi stačí ...

___________________________________

Jako první jste měli ochutnávku z r částí příběhu, který je již dokončený ... Následoval krátký úvod hlavní hrdinky a nakonec jste trošku poznali naše dvě hlavní postavy!

I hope you like it!

Love ya <33

At the right time at the right place {probíhá korekce!!!}Kde žijí příběhy. Začni objevovat