29.Bölüm

3.1K 212 14
                                    

YN: Okumadım hatalarım olabilir.... Yorum yapın dememe gerek yok sanırım.(Her ne kadar bunu umursamayanlar olsa da)

Son 1....

Keyifli okumalar.

***************


Yaklaşık 4 saattir apartmanın önüne arabasını park etmiş, içinde sabırla onun gelmesini bekliyordu. Tam bir hafta boyunca onunla konuşmaya çalışmış, ama bir türlü başaramamıştı.

Baekhyun kendisinden kaçıyordu. Daha doğrusu Chanyeol'ü görmek istemediği ve onun ısrarlı tavrından sıkıldığı için ondan uzak durmaya çalışıyordu.

Chanyeol onu daha fazla rahatsız etmemek için iş yerine gitmek yerine kapısında beklemiş, yine onunla konuşma çabaları sonuçsuz kalmıştı.

En sonunda bir karara varmış, apartmanın önünde beklemeye karar vermişti. Eninde sonunda onu nasılsa yalnız yakalayacaktı.

Beklediği gibi de olmuştu. Baekhyun kendisine ait aracı karşı kaldırımın kenarına park ederken, Chanyeol'ün kendisini beklediğinden de habersizdi.

Aracını kilitledikten sonra, bir eline evrak çantasını, diğer eline de market poşetlerini alıp apartmandan içeri girdi.

Chanyeol bu fırsatı kaçırmamak adına hemen peşinden o da apartmana girmişti. Baekhyun asansöre bindiğinde, Chanyeol saniye farkıyla onu kaçırmıştı.

Hemen diğer asansörü çağırarak bindi. Baekhyun'un dairesinin olduğu kata gelince hızla kendisini dışarı attı. Fakat yine geç kalmıştı.

Baekhyun çoktan dairesine girip kapıyı kapatmıştı. Derin bir nefes alıp gözlerini kapattı.

Gözlerini açtığında artık buna bir son vermesi gerektiğini daha iyi anladı. Kapının zilini çalmakla yetinmemiş, kapıyı eliyle de tıklatmıştı.

Baekhyun o saatte birini beklemediği için şaşırsa da kapıya gidip kameradan kimin olduğuna baktı. Chanyeol'ü gördüğünde ise nefesini tutmuş ekrana bakıyordu.

Hiçbir şey söylemedi. Kapıyı açmayı düşünmese de merak ettiği şey Chanyeol'ün neden bu kadar ısrarcı olduğuydu.

İstemediği ve sevmediği biri için neden bu kadar uğraşıyordu anlamıyordu.

Baekhyun, Chanyeol'ün kendisiyle sırf Jongin'i unutmak için birlikte olduğunu düşünüyordu. Bu sonuca varmasının nedeni Chanyeol'ün mesafeli davranışlarıydı.

Artık buna dayanamıyordu. O Chanyeol'e âşıkken onun bu şekilde davranmaya devam etmesini kaldıramıyordu.

O da bir insandı. Sevdiği insan tarafından sevilmek istemesinde nasıl bir yanlış olabilirdi ki. Baekhyun sabırla Chanyeol'ün kendisini sevmesini bekledi.

Ama olmamıştı işte, nasıl zorla güzellik olmuyor ise onun kendisini sevmesini sağlayamamıştı.

Canı acıyordu Baekhyun'un, düğün gününden beri Chanyeol'den kaçıyordu. Belki de onun tamamen bitirmesini istemediği için onunla yüzleşmeye korkuyordu.

Görüyordu ki kaçmasının bir faydası yoktu. Çünkü kapının dışında zili çalmaya ve kapıyı tıklatmaya devam ediyordu.

Baekhyun gözlerini kapattı ve elini kapının üzerine koydu. Sanki Chanyeol'e dokunuyormuş gibi onu durdurmaya çalıştı.

TWINSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin